خاک برسرم ک شانس نداشتم از قد هم شده ی توسری خوری برام
خودت تبدیلش کردی به تو سری
اینجور ادما هرجا باشن یه چیزی پیدا میکنن بزنن تو سر خودشون :)
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مگه چی گفتن باور کن چون اعتماد به نفست کمه تحقیرت کردن وگرنه ربطی به قدت نداره فقط دی ن نقطه ضعف شده برات اینجوری شدن بزن دهنشون سرویس کن
Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘ عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹
از بس که بهت حسادت میکنن دختر به خودت بیا توروخدا ، قد تنها چیزی که دخترا با جراحی و قرص با هیچی نمیتونن به دستش بیارن چیکار میکنن؟ امثال تورو برای خالی کردن عقده هاشون انتخاب میکنن