2777
2789
عنوان

از بهزیستی میخوان بیان بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 61 پست

چندتا از وسیله‌هارو ببر خونه مامانت

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ببینن وسایل‌هاتون کهنه‌است مثل یخچال و کولر بهتون میدن نو 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

میان تحقیق در مورد وضعیت مالیت.....شوهرت کجا کار میکنه.... چقدر حقوق میگیره....چند تا بچه داری....چن ...

ببین اصلا نبرشون خونه....تعارف نکن بیاندخونه همونجا جلوی در منظورم تو کوچه نیست که همسایه ها متوجه بشن....داخل حیاط یا پیلوت......الان خواهر شوهر من رفت تو پیلوت جوابشونو داد....اونا نیومدن تو خونه....همنجا جلوی در آمار دادو...تقریبا یک ربع طول کشید و رفتن

نه اصلا نیومدن

اومدن فقط ناله کن با عرض معذرت 

مثلا بگو لباس شویی رو خواهرشوهر بهتون داد سوخته بود و شما تعمیرش کردین و زیاد ازش استفاده نمیکنی و بیشتر دکور گذاشتی با دست بیشتر مواقع میشوریو.... 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هرکی دوقلو داره بهش مستمری میدن؟

برو بهزیستی شهرتون بپرس 

ن ک دوقلوها ۲۰ساله باشن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دوقلوهای من ۸ سالشونهمستاجریممنم میتونم ثبت نام کنم؟؟

اره فک کنم تا زیر سن قانونی میدن 

برو بهزیستی شهرتون 

برو کافینت ب بیت رهبری نامه بده رسیدگی میکنن

حالا اگ بگیم خونه نیستیم میخوان چیکار کنن

ی وقت دیگه زنگ میزنن 

بنظرم مبلاتو حالا ن همه رو چندتاشو ببر خونه کسی بوفه اینه کنسول ببر فرش هم جم کن