2777
2789
عنوان

از بی خوابی دارم غش میکنم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیرهبعد بیا اینجا ریپلایی کن تعریف کن

چشم 

تاپیک جدید میزنم همه چی اونجا میگم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

ان شالله هرانچه خیر برادرت و اون خانم هست براشون رقم بخوره ، همه جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ان ...

مرسیی عزیزم 🤍 

انشالله 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

سلام عزیزم خوبی؟چیشد؟رفتید بسلامتی؟😍

سلام گلم 

مرسی شما خوبین 

بله عزیزم. رفتیم تو راهیم 

سلام گلم مرسی شما خوبین بله عزیزم. رفتیم تو راهیم

ممنونم عزیزم یعنی عزیزم الان توی راهی دارید می‌رید خواستگاری؟بسلامتی انشاالله😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ممنونم عزیزم یعنی عزیزم الان توی راهی دارید می‌رید خواستگاری؟بسلامتی انشاالله😍

بله عزیزم تو راهیم خدا بخواد یه چند تا ساعت دیگه میرسیم اردبیل 

بله عزیزم 

سلامت باشی 

سلام گلم مرسی شما خوبین بله عزیزم. رفتیم تو راهیم

سلام عزیزم خوبی خواستگاری چیشد رفتید بسلامتی😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام عزیزم خوبی خواستگاری چیشد رفتید بسلامتی😍

سلام گلمممم

مرسی عزیزم شما خوبی 

از منم بیشتر ذوق داریا🥺😂

بله عزیزم رفتیم جواب بله رو گرفتیم🥺🥺😍😍

سلام گلمممممرسی عزیزم شما خوبی از منم بیشتر ذوق داریا🥺😂بله عزیزم رفتیم جواب بله رو گرفتیم🥺🥺😍😍

ممنونم عزیزم 

بله😅

ووااییی خدااا😍😍😍😍 مبارک باشهههه خب دیگه بریم سراغ مرحله بعد کی عقد و عروسیه بسلامتی😁😍😂😂😂

ممنونم عزیزم بله😅ووااییی خدااا😍😍😍😍 مبارک باشهههه خب دیگه بریم سراغ مرحله بعد کی عقد و عروسیه بس ...

🤍✨

😍😍

اره اره😍 بله برون و نامزدی و عقد بعد چهلم مادر بزرگم که میشه بعد عید فطر 🥺

الان صیغه محرمیت بینشون خوندن 

نشون گذاشتیم دست عروس

🤍✨😍😍اره اره😍 بله برون و نامزدی و عقد بعد چهلم مادر بزرگم که میشه بعد عید فطر 🥺الان صیغه محرمیت ...

مبارک باشههههه😍❤️🌹