maha_ab مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 عنوان از بی خوابی دارم غش میکنم بخدا | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست دهنم ج ر خورد اینقدر که خمیازه کشیدم 🥺😂داداشم نمیزاره بخوابیم اینقدر که ذوق داره خودشم نمیخوابه😂🤣 یزید مارو هم نمیزاره بخوابیم عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان 1403/12/26 | 05:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقدلم۱ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4023 سلامت باشی عزیزم کیف میده ولی یزید نمیزاره بخوابیم میترسه اذان بگه خواب بمونیم 😂 الآنم اذان گفت با ... انشالله خیرهبعد بیا اینجا ریپلایی کن تعریف کن
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 عزیزم😍🌷 🥺🤍 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 انشالله خیرهبعد بیا اینجا ریپلایی کن تعریف کن چشم تاپیک جدید میزنم همه چی اونجا میگم عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19654 ان شالله هرانچه خیر برادرت و اون خانم هست براشون رقم بخوره ، همه جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ان شالله دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 ان شالله هرانچه خیر برادرت و اون خانم هست براشون رقم بخوره ، همه جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ان ... مرسیی عزیزم 🤍 انشالله عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11673 🥺🤍 سلام عزیزم خوبی؟چیشد؟رفتید بسلامتی؟😍 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 سلام عزیزم خوبی؟چیشد؟رفتید بسلامتی؟😍 سلام گلم مرسی شما خوبین بله عزیزم. رفتیم تو راهیم عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11673 سلام گلم مرسی شما خوبین بله عزیزم. رفتیم تو راهیم ممنونم عزیزم یعنی عزیزم الان توی راهی دارید میرید خواستگاری؟بسلامتی انشاالله😍 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 ممنونم عزیزم یعنی عزیزم الان توی راهی دارید میرید خواستگاری؟بسلامتی انشاالله😍 بله عزیزم تو راهیم خدا بخواد یه چند تا ساعت دیگه میرسیم اردبیل بله عزیزم سلامت باشی عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11673 سلام گلم مرسی شما خوبین بله عزیزم. رفتیم تو راهیم سلام عزیزم خوبی خواستگاری چیشد رفتید بسلامتی😍 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 سلام عزیزم خوبی خواستگاری چیشد رفتید بسلامتی😍 سلام گلمممممرسی عزیزم شما خوبی از منم بیشتر ذوق داریا🥺😂بله عزیزم رفتیم جواب بله رو گرفتیم🥺🥺😍😍 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11673 سلام گلمممممرسی عزیزم شما خوبی از منم بیشتر ذوق داریا🥺😂بله عزیزم رفتیم جواب بله رو گرفتیم🥺🥺😍😍 ممنونم عزیزم بله😅ووااییی خدااا😍😍😍😍 مبارک باشهههه خب دیگه بریم سراغ مرحله بعد کی عقد و عروسیه بسلامتی😁😍😂😂😂 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 ممنونم عزیزم بله😅ووااییی خدااا😍😍😍😍 مبارک باشهههه خب دیگه بریم سراغ مرحله بعد کی عقد و عروسیه بس ... 🤍✨😍😍اره اره😍 بله برون و نامزدی و عقد بعد چهلم مادر بزرگم که میشه بعد عید فطر 🥺الان صیغه محرمیت بینشون خوندن نشون گذاشتیم دست عروس عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11673 🤍✨😍😍اره اره😍 بله برون و نامزدی و عقد بعد چهلم مادر بزرگم که میشه بعد عید فطر 🥺الان صیغه محرمیت ... مبارک باشههههه😍❤️🌹 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨