2777
2789
عنوان

هکسای شوهرمو از پیجم پاک کردم😃

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خوب به تصمیمت فکر کن منم دوساله بخاطر خیانت همسرسابقم جدا شدم اما بعضی وقتا یادش میفتم حس میکنم زود جا زدم زود تمومش کردم اصلا تلاشی برای نگه داشتن ازدواجمون نکردم انگاری منم از خدام بود که جدا شم بعضی وقتا پشیمون میشم بعضی وقتام حقو به خودم میدم توام کامل فکراتو کن بعد تصمیم بگیر 

دقیقاااا عینه من ...یعنی واقعا دارم برای طلاق گرفتن ازشوهر هول و خیانتکارم لحظه شماری میکنم خیلی چزونده منو اییییی خدااا رحم کن این ماه آخری باشه که ریختشو میبینم ازش بتونم جدا شم تا همین ساعت نزدیکه چهار صبحه هنوز نیومده خونه کثافت 

ببین من متوجهم که خیانت چقدر دردناکه

و خط قرمزه توی هر رابطه ای

برای شخص من شااااید فقر و اعتیاد و حتی دست بزن قابل بخشش باشه ولی خیانت هرگز

اگه بچه نداشتی راهش فقط طلاق بود

اما شرایط شما فرق داره

شما بجز خودت الان مسئول یه بچه هم هستی

طلاق خیلی به بچها اسیب میزنه

بچه هم به پدر و هم به مادر نیاز داره

شما جدا بشین فردا هردو ازدواج میکنید و بچه این وسط تباه میشه

اگر راه داره ازش زهر چشم بگیر و بعد برگرد سر زندگیت بخاطر بچت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ولی خوب به تصمیمت فکر کن منم دوساله بخاطر خیانت همسرسابقم جدا شدم اما بعضی وقتا یادش میفتم حس میکنم ...

حق با تو بود، زندگی که طرف مقابلت دستی دستی گند میزنه توش ارزش نداره تو خودتو بسوزونیو نگهش داری

ولی خوب به تصمیمت فکر کن منم دوساله بخاطر خیانت همسرسابقم جدا شدم اما بعضی وقتا یادش میفتم حس میکنم ...

کار خوبی کردی بخدا 

کاش منم میتونستم جدا شم 

موندن با اینجور ادما 

آدمو زجرکش میکنه 

من چندساله دارم میگذرونم همچین زندگی نحسی رو کاش میتونستم طلاق بگیرم 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
دقیقاااا عینه من ...یعنی واقعا دارم برای طلاق گرفتن ازشوهر هول و خیانتکارم لحظه شماری میکنم خیلی چزو ...

موفق باشی گلم💞💞

من قبل طلاق میخام تا لب مرگ ببرمش ، حالا حالاها کار دارم

آی گفتی بچه ی بدبخته قربانی میشه این وسط💔

دقیقا

برای همین من خودم توی همچین شرایطی قرار بگیرم یا میسوزم و میسازم بخاطر بچه ام

یا اگه خونه مستقل و درامد خوب داشته باشم جدا میشم و دیگه ازدواج نمیکنم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دقیقابرای همین من خودم توی همچین شرایطی قرار بگیرم یا میسوزم و میسازم بخاطر بچه امیا اگه خونه مستقل ...

آره باید یه کم به اون بچه هم فکر کنن که چه بلایی سرش میاد واقعا که پدر و مادر مسئول هستن حالا من کاری اصلا به اسی ندارم کلا میگم

موفق باشی گلم💞💞من قبل طلاق میخام تا لب مرگ ببرمش ، حالا حالاها کار دارم

ممنونم عزیزم انشاالله توام موفق باشی..تا زمانی که ما زنها به راحتی این عوضیارو ببخشیم مدام شاهد گندکاری و خیانتاشون هستیم اینا هرگززز آدم نمیشن کسی که یه بار خیانت کنه به والله دوباره موقعیتش پیش بیاد خیانت میکنه..فقط وفقط ما میسوزیم و حیف میشیم ما ازشدت دردو رنجی که میکشیم مریض میشیم ام اس میگیریم ..زنهای بی اعتماد به نفس و ترسو فقط میچسبن به شوهرای هرزه اشون آخر سر هم ازش صدتا بیماری جنسی میگیرن روحشون که نابود شده سلامتیشونم از دست میدن ..ما نباید انقدر ذلیل باشیم همین شده که مردا انقدر وقیح شدن