2777
2789
عنوان

اس ام اس های من به شوهرم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 37 پست
خیلی خودشو دوست داره فکر نکنم بدن خودشو الوده کنه ولی حقیقتش خودمم شک کردم

توتاپیک دیگت گفتی آدم اقتصادی هست انگار پس ادم اقتصادی کمتر پیش میاد پول بده مواد..،ظاهرش ک تغییری نکرده؟؟؟؟ببین باخانوادش خوبی ؟ممکن تحت تاثیر حرف باشه؟؟؟یا شخصیت شل نداره بخاد مثلا خدای نکرده کج بره؟؟؟یا کارش جوری نیست فشار کار روش باشه ؟؟؟،همه جوانب رو درنظر بگیر واینم درنظر بگیر روحیات وشخصیت آدما و اخلاقاشون فرق داره 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نی نی یارو میتونی تگ کنی عکسو پاک کنه؟

بلدنیستم من ولی بقیه شاید بلد باشن بزار امتحان کنم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
توتاپیک دیگت گفتی آدم اقتصادی هست انگار پس ادم اقتصادی کمتر پیش میاد پول بده مواد..،ظاهرش ک تغییری ن ...

هیچ کدوم از اینا نیست، دققیا چون خسیسه پول جا مواد نمیده، ولی اینکه ممکنه اختلال روحی داشته باشه زیاده از بچگی مشکلات زیادی داشته

هیچ کدوم از اینا نیست، دققیا چون خسیسه پول جا مواد نمیده، ولی اینکه ممکنه اختلال روحی داشته باشه زیا ...

خب پس ممکن افسردگی چیزی داشته باشه میدونی مردا وقتی افسرده میشن سخت و بد افسرده میسن 

ممنون فدات شم خودمم بلد نیستم

‍نی# _نی_یار_شب

نینی# _یارشب نمیشه 

هیچ کدوم از اینا نیست، دققیا چون خسیسه پول جا مواد نمیده، ولی اینکه ممکنه اختلال روحی داشته باشه زیا ...

اگ بشه تشویقش کرد خرج کنه بگرده تفریح کنه البته همراه خودت بعد روحیاتش عوض میشه اخلاقش خوب میشه

اگ بشه تشویقش کرد خرج کنه بگرده تفریح کنه البته همراه خودت بعد روحیاتش عوض میشه اخلاقش خوب میشه

خب بدیش اینه جونش در میاد برا خرج کردنش، میگه هیچ جا خونه نمیشه

@niniyar سلام عکس اسکرین شات ک اسی گذاشتن رو پاک کنید لطفا

@نی_نی_یار_شبانه لطفا عکس داخل تاپیکمو پاک کنید ممنون

نیست این شخصیه