2777
2789
عزیزم ظاهرا ضربه سنگین بوده مغزت یه تکون ریز خورده 😂😂😂ول کن بابا هر کار دوس داری بکن امشب بخاب صب ...

عزیزم این چه طرز صحبت هست؟ 

من به شما چیزی گفتم؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم ظاهرا ضربه سنگین بوده مغزت یه تکون ریز خورده 😂😂😂ول کن بابا هر کار دوس داری بکن امشب بخاب صب ...

شما خودت بحث شکایت اش رو گفتین برای من سوال شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من ندونستم چی شده راننده هم چیزی نگفت بهم گفت یه اسنپ دیگ بگیر درست اش این بود که اون میگفت ببرم ...

خب 

اول مقصر کی بود ؟؟؟

دوم شما سالمین ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خب اول مقصر کی بود ؟؟؟دوم شما سالمین ؟؟؟

ببینید من سالمم 

در لحظه دماغم بد جوری سوخت و اینا درد کرد 

مقصر هم راننده ی من بود. 

من نمیدونستم باید منتظر باشم اورژانس بیاد اونا هم چیزی نگفتن 

منم گفتم سریع برم خونه 

الان یه مقدار کم دماغم درد میکنه باز 

اسنپ میگه باید بری دکتر 

ببینید من سالمم در لحظه دماغم بد جوری سوخت و اینا درد کرد مقصر هم راننده ی من بود. من نمیدونستم باید ...

به اسنپ بگو الان دیگه نه راننده قبول خواهد کرد 

نه اورژانس تایید خواهد کرد و نه بیمه قبول خواهد کرد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
به اسنپ بگو الان دیگه نه راننده قبول خواهد کرد نه اورژانس تایید خواهد کرد و نه بیمه قبول خواهد کرد

میگه سلامتی خودت برای ما مهمه 

به اسنپ بگو الان دیگه نه راننده قبول خواهد کرد نه اورژانس تایید خواهد کرد و نه بیمه قبول خواهد کرد

راننده ک مجبور هست قبول کنه اسنپ توقیف اش کرده 

طرف منه اسنپ اصلا 

میگه سلامتی خودت برای ما مهمه

سیاست مشتری مداری و حمایت از مشتری ، 

هیچی دیگه توش نیس 

سیاست مشتری مداری و حمایت از مشتری ، هیچی دیگه توش نیس

انقدر گفتن خودم به شک افتادم که چیزی نشده باشه و برم عکس بگیرم تا خیالم راحت شه