2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست
وای یکم شبیه به منینخداروشکر اشنا شدم باهاتون

فداتشم اینحور پسرا سعی میکنن بهتر از باباهاشون باشن چون دیدن شرایط زندگی چطوریه ولی باز همه مثل هم نیستن دیگه براهمین میگم قشنگ فکر کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم اینحور پسرا سعی میکنن بهتر از باباهاشون باشن چون دیدن شرایط زندگی چطوریه ولی باز همه مثل هم ن ...

تو این هشت ماه که باهاش بودم

خیلی متعهده خیلی زیاد میگم طوری ک رمز همه چیشو دارم و همه کش موم دستشه بیو پیجش قلب و حلقه داره وو

این مدت کادو هم خیلی خریده برام دو باز هم اومده خاستگاری اما خانوادم بخاطر خانوادش قبول نمیکنن

میگم باباش دو زن داره داداشاش معتاد بودن قبلن الان ترک کردن و سابقه طلاق داشتن ک الان ازدواج مجدد کردن و خوشبختن

خود دوسن پسرمم وضع مالیش خیلی اکیه باباش مولتی میلیاردر و باباشم دو زن داره اما کل خانوادش در جریانن با کنه

و خیلی از دیتا برام گل میخره و حتی با خانوادم خودش صخبت کرده ک راصی شن

تو این هشت ماه که باهاش بودمخیلی متعهده خیلی زیاد میگم طوری ک رمز همه چیشو دارم و همه کش موم دستشه ب ...

عزیزممممم چقد گله مثل شوهرمنه انشالله خوشبختی و عاقبت بخیریتون قشنگگگگگمممممم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزممممم چقد گله مثل شوهرمنه انشالله خوشبختی و عاقبت بخیریتون قشنگگگگگمممممم

قربون شما

من نمیدونم باید جلو خانوادم بخاطرش واسنم یا ن

اصلا خانوادش میتونن تاثیر بزارن تو زندگیمون

بنظرتون میسه تاثیر خانواده شو کم کرد؟

قربون شمامن نمیدونم باید جلو خانوادم بخاطرش واسنم یا ناصلا خانوادش میتونن تاثیر بزارن تو زندگیمونبنظ ...

خانواده همسر من اولا خیلی تاثیر میذاشتن تومخ بودن بعد یک سال کلا خطمو عوض کردم الانم هر سال عید سه روز میریم شهرشون فقط همین 

خانواده همسر من اولا خیلی تاثیر میذاشتن تومخ بودن بعد یک سال کلا خطمو عوض کردم الانم هر سال عید سه ر ...

دوست پسر من راضی نمیشه ک از این شهر بریم میگ اجازه نمیدم دخالت کنن