2777
2789
عنوان

کیا انحراف شست پا دارن

289 بازدید | 23 پست

شست پام خیلی کج شده طوری که استخونش خیلی زده بیرون و از رو کفشم کامل میزنه بیرون 

خیلی درد میگیره 

کلی از این پد هایی که بین انگشت میزارن تا فاصله بندازه گرفتم اما اصلا فایده ای نداشته و بدترش کرده کفش تنگم اصلا پام توش نمیره که بخوام بپوشم دکتر میگه فقط عمل 

کف پامم صافه اینو خیلی بدترش میکنه

چه‌پولدار‌ چه غریب‌ آخرش‌همه‌مسافر‌خاکیم‌🥀️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هالکوس والکوس اسم این مشکل شماست. مادرمن هفت سال پیش عمل کرد ولی برگشت.. پس عمل نکنین.. نمیدونم چه ر ...

دقیقا منم مشکلم همینه

شما ارثی از مادرتون نگرفتین؟

من دارم😭خیلی ناامید شدم از پاهام

واقعا؟

شدیده انحرافت عزیزم؟

دردم داری؟

منم عین توعم بخدا پاهام اینقدر بدریخت شده از همه میپوشونم

ارتوپدی فنی برو عزیزم ما خانومای نینی سایتی یه گروه تلگرام خصوصی زدیم که توش بحث و تبادل نظر کنیم و ...

رفتم گلم

چرا یکی از پاهام درگیره.. ولی هنوز فرقت نکردم بهش اهمیت بدم. دراصل برام مهم نیست

واقعا؟

قشنگ معلومه استخونش زده بیرون؟

دردم داری؟

واقعا؟قشنگ معلومه استخونش زده بیرون؟دردم داری؟

هنوز درد نه.. ولی همیشه قرمزه.. البته یه سوزش وحشتناک از همون انحراف به سمت مچ پا حس میکنم گاهی.. ولی تا حالا به ربطشون فکرنکردم... 

خواهر منم عمل کرد ولی خیلی داعون شد پاش  دوماه بیشتر کشید تا زخمش خوب شه چون بد زخم بود بعد چون برا اون بزرگتر بود زخمش بعد از برداشت اون انحراف پوست بهم نرسیده و بعد ده روز بخیه ها رو ک کشید زخم از هم وا شد همونجوری موند تا خوب بشه خیلی اذیت شد 

واقعا؟شدیده انحرافت عزیزم؟دردم داری؟منم عین توعم بخدا پاهام اینقدر بدریخت شده از همه میپوشونم

شدید که معلومه دیگه پاهام کچ شده استخوانش بیرون زده🥺بعضی وقتا واقعا دردش واسم عذاب آورده من فرم پاهام خیلی قشنگ بود حیف که این طوری شدم همش جوراب می‌پوشم کسی منو نبینه🚶🏿‍♀️🥲

هنوز درد نه.. ولی همیشه قرمزه.. البته یه سوزش وحشتناک از همون انحراف به سمت مچ پا حس میکنم گاهی.. ول ...

وای برا منم همیشه قرمزه😭😭

از رو کفش معلومه استخونت؟

@niniyar سلام این کاربر همون فوت فتیش معروف سایته با چندتا کاربری میاد و فقط هم تاپیکای انحراف شست پا و کلا محتوای تاپیکاش پائه و عکس از پای کاربرا میخواد

این سه تا کاربریشو تعلیق کردید خودتون ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14015638/کیا-انحراف-شست-پا-دارن 

و

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13558080/کیا-انحراف-شست-پا-دارن

و 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14327366/انگشت-شستم-کج-شده-تازه-فهمیدم-چیکار-کنم 

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.