2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 55 پست

من خودم تابع ادامش نخوندم مثلثات و لگاریتم هم نخوندم تازه دوره ش هم مونده و اصن ناامید نیستم میرسم تموم کنم

چرا انقد ناامیدی شرو کن

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نا امید نشو درصد میانیگن ریاضی تو کنکور منفیه حتی دوستم که پارسال کنکوری بود داروسازی اورد ریاضیشو 30 درصد زده بود و فقط چندتا مبحث خونده بود براش

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

من خودم تابع ادامش نخوندم مثلثات و لگاریتم هم نخوندم تازه دوره ش هم مونده و اصن ناامید نیستم میرسم ت ...

نمیدونم چرا انقد ناامیدم واقعا 🤦🏻‍♀️از مبحثایی که میگن تست خیزه نصف تابع مونده برا من با امار و احتمال ولی خب میگم وقتی تسلط نداری چه فایده

مجموعه و دنباله و اینام که گفتم حذف میکنم

نمیدونم چرا انقد ناامیدم واقعا 🤦🏻‍♀️از مبحثایی که میگن تست خیزه نصف تابع مونده برا من با امار و اح ...

من حذفیات داشتم هندسه و آمار احتمال و اینارو حذف کردم البته

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
فقط هندسه و امار حذف کردی؟

اره چون واقعا هندسه اصن نمیکشم احتمال هم همینطور . 

جدا چقد خوب بوده درصدش اگه فقط اینارو خوندههه

اره ولی درصد زیستش خیلی بالا بود نزدیک 70 زده بود شیمیمو کم زدم بود 25 درصد فیزیکیشم بالا زده بود شبیه به زیسته

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...