2777
2789
عنوان

شب عید که شب شهادته جشن میگرید شما😶

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 48 پست
اختیار دارین، معلم نیستم کوچیک شما هستماما این نظر شما جز اختلاف انداختن اثری داره؟مگه ما غیرایرانی ...

عزیزم هرکس اعتقادات خودش رو داره و میتونه بین اون اعتقادات اولویت قائل باشه.شاید اولویت اون کاربر با من‌وشما متفاوت باشه اما این دلیل بی اعتقادیش نیست

قرار نیست همه مثل ما فکرکنن.نظری که مورد پسندما نیست لزوما نامناسب نیست!

عزیزم هرکس اعتقادات خودش رو داره و میتونه بین اون اعتقادات اولویت قائل باشه.شاید اولویت اون کاربر با ...

وای خواهر من مگه من گفتم بی اعتقاده؟ مگه من اصلا نظری دربارش دادم؟ گفتم اگه اعتقاد هم ندارین حرفتون جز تفرقه انداختن و اختلاف چیزی نداره! شما انگار اشتباه ربپلای کردید.

اتفاقا من تاپیک اعتقادی اگر بزنم میگم همتون روی چشمام جا دارید با عر ظاعر و طرز فکری اما دوستان گلی که اعتقاد ندارید یا این تاپیک براتون مفید نیست حلال نمیکنم اگر پستی بذارید که باعث اختلاف و تفرقه بشه

نمیدونم این نامناسب بودن و غیره رو از کجا آوردید! 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خواهر من مگه من گفتم بی اعتقاده؟ مگه من اصلا نظری دربارش دادم؟ گفتم اگه اعتقاد هم ندارین حرفتون ...

گفتید استارتر گفته اونایی که اعتقاد ندارن نیان

یعنی ایشون اعتقاد نداشته ازنظر شما که بهش اینجوری گفتید دیگه...ان شاءالله که من بد برداشت کرده بودم

به جای اینکه نگران ایجاد تفرقه باشیم میتونیم ذهنیت سازی کنیم که نظرهرکس محترمه و ماباید به نظر بقیه احترام بزاریم

حتی اگر دلخواه مون نباشه

گفتید استارتر گفته اونایی که اعتقاد ندارن نیانیعنی ایشون اعتقاد نداشته ازنظر شما که بهش اینجوری گفتی ...

دقیقا حرف من همین بود که نظر هرکس محترمه! و احترام یعنی اگر تو جمعی صحبتی میشه نریم حرف بیربط بزنیم.

ایشون اومد بحث ایرانی بودن رو پیش کشید و تاریخ شمسی در صورتی که‌ همه ما ایرانی هستیم و دین و فرهنگ مقابل هم نیستند.

بله بد برداشت کردید متاسفانه.

بعدش هم اینجا تبادل نظره و من صلاح دونستم چنین نظری بنویسم، فکر نمیکنم نیاز باشه بیشتر از این توضیح بدم

واقعا تمام تلاشمو میکنم در کمال احترام نظر بذارم حتی با ایشونم اصلا بد صحبت نکردم اما اینکه به حای ایشون منو ریپلای میکنید عجیبه.

عاقبت بخیر بشید ان شاالله و شبتون خوش. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دقیقا حرف من همین بود که نظر هرکس محترمه! و احترام یعنی اگر تو جمعی صحبتی میشه نریم حرف بیربط بزنیم. ...

عزیزم استارتر از اول درمورد نوروز(یکی از جشن های کهن ایرانی هاکه برآمده از فرهنگ ایرانی هست)صحبت کردن.حرف ایشون بی ربط نبود فقط مثل حرف شما نبود.دین و فرهنگ مقابل نیستن اما بعضا جدا از هم قرار میگیرن.ایشون شاید فرهنگ رو به دین ترجیح بده اما من و شما دین رو به فرهنگ ترجیح بدیم.

اتفاقا منم درکمال احترام و آزادانه نظرم رو گفتم چه به شما و چه به استارتر

اگر فکرمیکنید اشتباه کردم ازتون عذرخواهی میکنم

امیدوارم همه مون عاقبت بخیر باشیم