2777
2789
عنوان

شما رو هم دیگه چیزی خوشحال نمیکنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 56 پست

چون هیشکی خوشحال نیست چون فقط واسه چشم وهم چشمی چیزی می‌خریم .چون واسه دل خودمون زندگی نمی‌کنیم واسه اینکه چشم حسوداکوربشه کاری میکنیم.

خودمون نیستیم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اگه مشکل خاص دیگه ای توو زندگیت نداری امیدوارم یه فرجی بشه از لحاظ مالی براتون

والا مشکلمون فقط مالیه، چهارساله ازد کردم هیچ پشتوانه ای نداشتیم ازاول، یعنی فامیل پولدارداشتیم ولی ب هیچ جای کسی نبودیم، بخودم قول دادم اگ یروز وضعم خوبشد ذره ای برام اهمیت نداشته باشن اگ کمک خواستن،  واقعا تواوج جوونی پیرشدیم، دیگ حتی بیرون رفتن مسافرت باهیچی خوشحال نمیشم، البته خیلیا تو ایران اینطورین دیگ عادی شده، حالا توچرا ناراحتی🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مشکلمون فقط مالیه، چهارساله ازد کردم هیچ پشتوانه ای نداشتیم ازاول، یعنی فامیل پولدارداشتیم ولی ...

اگه همدیگرو دوس دارید بازم خداروشکر

الان انقدرررر وضعیت بد شده که. ۷۰ درصد جامعه مثل شمان تقریبا همه توو یه وضعیت داریم زندگی میکنیم حسرت بقیه رو خیلی نمیخوریم

من ادمی که ۴ سال باهاش بودم و بشدت عاشقش بودم فهمیدم برای سرگرمی منو میخواسته فقط🥲

اگه همدیگرو دوس دارید بازم خداروشکرالان انقدرررر وضعیت بد شده که. ۷۰ درصد جامعه مثل شمان تقریبا همه ...

اره خداروشکر همو دوسداریم فقط مشکل مالیه، اره میگن مرگ دسته جمعی عروسیه🤣ای بابا زودترنشناختیش؟ چهارسال باهاش بودی بعد چطور راحت ولت کرد؟ 

اره خداروشکر همو دوسداریم فقط مشکل مالیه، اره میگن مرگ دسته جمعی عروسیه🤣ای بابا زودترنشناختیش؟ چهار ...

مرگ‌دسته جمعی عروسیه😂😂💆‍♀️چ باحاللل

باز خداروشکر حداقل مشکل عاطفی نداری همینکه یه یار خوب داری بازم عالیه 

منم از همین ناراحتم یعنی توی این ۴ سال هیچ حسی بهم پیدا نکرد ؟ حتی جای خالیمم سریع میخواست پر کنه با یکی دیگه

مطمئنم خانوادش بگن برات بریم خواستگاری فلان دختر با کله میره🥲

مرگ‌دسته جمعی عروسیه😂😂💆‍♀️چ باحالللباز خداروشکر حداقل مشکل عاطفی نداری همینکه یه یار خوب داری باز ...

ای بابا چجوری زودتر نشناختیش؟ البته ناگفته نماند منم زمان مجردی دوسال بایکی بودم، یروز همینجوری یدون هیچ دلیلی کات کردرفت، واقعا بعضی پسرا خیلی بیشرفن 🥲 چندوقته جداشده ازت؟ 

ای بابا چجوری زودتر نشناختیش؟ البته ناگفته نماند منم زمان مجردی دوسال بایکی بودم، یروز همینجوری یدون ...

شناختمش ولی متاسفانه چون عاشق بودم و هیشکی به دلم نمیشست بجز اون خودمو گول میزدم 😑💔 این چند سال که با هم بودیم خیلی کات کردیم و برگشتیم چون بحث خیانت و پای یه دختر دیگه درمیون نبود میبخشیدم

این بار که دیگه فهمیدم با یه دختر دیگه لاس زده کلا دیگ قیدشو زدم ... تقریبا یه ماهه🥲

شناختمش ولی متاسفانه چون عاشق بودم و هیشکی به دلم نمیشست بجز اون خودمو گول میزدم 😑💔 این چند سال که ...

ناراحت شدم عزیزم🥲ایشالا بهترینش برات رقم میخوره، فقط دیگه راحت وابسته کسی نشو حد ومرزبزار براخودت و زوداعتماد نکن 

۲۵متاهلی شما ؟ خوووش بحالت که درک نکردی اصلا یه چیز افتضاحیه مخصوصا برای ما که از کودکی طرحواره رها ...

منم ۲۳ سالمه و متاهلم حتی بچه هم دارم،زندگیم کم مشکل نداره گلم

شکست عشقی هم تجربه کردم،شاید بد نوشتم 

بیشتر منظورم این بود که درک نمیکنم چرا فراموش نمیکنید و خودتون رو از منجلاب بیرون نمیکشید

دوستم هم شرایط شما رو داره،به شدت از دستش عصبیم

دیگه نمیدونم چطور آرومش کنم،خیلی بی تابی میکنه