2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم چیشده حالت خوب نیست

خدا نکنه مهربون 

نه خرید عید انجام دادم نه هیچی جایی قراره برم دلم واسه خودم میسوزه همه دور و بری هام تو  خوش گدورنین اما من نه 

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

خدا نکنه مهربون نه خرید عید انجام دادم نه هیچی جایی قراره برم دلم واسه خودم میسوزه همه دور و بری هام ...

بخدا عینهو مثل منی🥲من دوساله که لباس عیدی نمیخرم

الانم پول نداریم هم لباس عیدی بخریم هم آجیل و میوه...

هم اینکه جایی نمیریم💔منتظرم عید تموم بشه برم دکتر😂

بخدا عینهو مثل منی🥲من دوساله که لباس عیدی نمیخرمالانم پول نداریم هم لباس عیدی بخریم هم آجیل و میوه. ...

بمیرم برات 

دلم از این میسوزه همه میرن عروسی و  تفریح اینا‌ اما نمیتونم برم

چون یکی از فامیل هام فوت کرده عروسی فامیل های شوهرمه اما نمیشه برم

به اسم کاربریم نگاه نکن من پر از فکرم پر از دغدغه برعکس چهره و اسم کاربریم اصلا اروم نیستم 

خدا نکنه قشنگم ببخشا خواهر فکر کنم ما ع.ن شانسیم کلا به ما نیومده خوشی کنیم

همون بخدا همه الان برا عیدشون نقشه میچینن ما باید حسرت بخوریم هی خداا

خودم بدترم والا چی بگم
خدا کمکمون کنه 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14291702/قشنگم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🫠

زدم گلم توام تاپیک قبلی منو گزارش بزن