yasssss مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 عنوان عقده ای ها😕 | مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 25 پست انقدر از فرزاد حسنی بدم میااادااا شبیه سمندونه😐😐😐😐حالا چه گنده ام حرف زده مدیری کجا تو کجا؟؟؟ درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش... 1396/10/26 | 18:17 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی21 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 2017 منم اجرای عمو مهرانو دوست میدارم.اتفاقا شیوه اجراش با بقیه فرق میکنه خوبه واااا چه برا خودت عمو مفتكي پيدا كردي😂
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 من از حسني خوشم نمياد ولي بيراه نگفته ،متن هاي خوبي داره وگرنه اجراي خاصي كه نداره ،كاري نميك ... حتما داره که انقدر معروف و محبوبه...وسط اجراش اصلا نمیخندهاینام یه جور هنره درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
قلبم عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 3266 واااا چه برا خودت عمو مفتكي پيدا كردي😂 خخخخ.چه کنیم دیگه.تازه مایه دارم هست
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 بادکنک بچمو چطوری باد کنم😥😥😥فویلی عددیه ببخشید استارتر ولی تاپیکم هیچکس نمیاد😭😭 ... گاز هیلیوم ببر بده بیرون پر کنن درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
راز_هستم عضویت: 1395/06/08 تعداد پست: 1796 واااا چه برا خودت عمو مفتكي پيدا كردي😂 زندگی جوووونم سلامبیا تو تاپیکم لطفن
hadisssssiii عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 23005 مدیری عشقه عشق خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14770 حتما داره که انقدر معروف و محبوبه... وسط اجراش اصلا نمیخنده اینام یه جور هنره معروف و محبوب بودنش به اين خاطره كه تقريبا تنها كسيه كه طنز اجرا ميكنه اين حرف وقتي درسته كه ما چند تا برنامه طنز داشته باشيم و اين مقايسه رو انجام بديم گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 معروف و محبوب بودنش به اين خاطره كه تقريبا تنها كسيه كه طنز اجرا ميكنه اين حرف وقتي درسته كه ... وااا پس رامبد جوان چی؟؟؟عزیزم فکر کنم شما تلویزیون کلا نمیبینیبه هرحال نظر شماممحترم درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...