2777
2789
عنوان

ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 70 پست
مادرشوهر منم همش میگفت دخترت مثل خودت سینه هاش بزرگ میشهمن که عمل کردم گفتم کیست داشتم

یکی از بچه ها تو نینی سایت میگفت مال منو دکتر اصلا کوچک نکرده فقط لیفت کرده برای همین هم هیچکس نفهمیده

راستی تا یک مدت ورم داره و هنوز بزرگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=382514680]شما از همون روز اول عمل معلوم بود که کوچیک شده‌اند یا بعد یکی دوماه معلوم شد؟[/QUOT ...

پاندا جونم شما شب قبل عمل بستری شدی یا همون روز رفتی بیمارستان؟

من شب قبلش نامزدی دعوت شده‌ام. لابد باید ۱۰ ساعت ناشتا باشم😒

پاندا جونم شما شب قبل عمل بستری شدی یا همون روز رفتی بیمارستان؟من شب قبلش نامزدی دعوت شده‌ام. لابد ب ...

نه عزیزم بستری که نمیشن شب قبل 

ولی خب ناشتا باید باشی و اینکه مثل همه عمل ها شب قبل از یه ساعتی چیزی نخوری دیگه

عزیزم حتما بعد عمل بیا بهم بگو چی شدی و در چ حالی

سلام عزیزم بیستم‌ خرداد عمل دارم همه آزمایشات و اکو و نوارقلب و همه چی انجام داده‌ام

بعد عمل تا چند وقت نمیشه به پهلو خوابید؟ من اصلا طاقباز خوابم نمیبره🤕

سوتین طبی رو بعد کشیدن درن ها باید بپوشیم؟

حتما نتیجه عمل رو بهت میگم

دکتر من کار اصلیش سرطان پستانه براط همین میگفت میتونم سینه رو انقدر کوچیک کنم تخت تخت بشه ولی پشیمون میشی منم گفتم نه اونجوری نمیخوام. گفت بذار به عهده خودم

برام دعا کن😢

سلام عزیزم بیستم‌ خرداد عمل دارم همه آزمایشات و اکو و نوارقلب و همه چی انجام داده‌ام بعد عمل تا چند ...

الهی به سلامتی

ببین تا زمانی که پانسمان داره که معمولا دو سه روز هست بعدش به پهلو میشه خوابید منم طاق باز نمیتونم

به من گفت سوتین طبی لازم نیست 

یه نیم تنه خریده بودم زدم وقتی پانسمان رو دراوردم

الهی به سلامتیببین تا زمانی که پانسمان داره که معمولا دو سه روز هست بعدش به پهلو میشه خوابید منم طاق ...

واقعا فقط دوسه روز من تو سایت خونده بودم ۳ هفته نمیشه به پهلو بخوابی

عزا گرفته بودم