2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 54 پست
در عوض همش گیر قسطو وام نیستیم ؟

نه اگر زرنگ باشه میتونه وامارو مثلا مسکن ملی بخره یا ماشین ثبت نامی همه چی به هوشه مالیش بستگی داره آیندرو هیچکس نمدونه من میلیاردردیدم ورشکست کرده ازآینده عزیزم خبرنگاری که  

نه اگر زرنگ باشه میتونه وامارو مثلا مسکن ملی بخره یا ماشین ثبت نامی همه چی به هوشه مالیش بستگی داره ...

آدم مذهبیه و سی و دوسالشه و هنوز دارای خاصی نداره بنظر هوش مالیش معمولی میاد نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماین یا خونه نداره؟کارمندرسمیه؟

ماشینش پرایده برجی سه و نیم قسطشو میده ،خونه نداره ،کلا قراره یه تومن بهش ارث برسه 

هشت ساله داره زحمت میکشه تازه قرارداد دائم شده ،پشت کار داره ولی هوش مالی رو نمی‌دونم 

ببین مالی که خب مشخصه کارمنده پایینتره ولی من باشم اول میبینم دلم بیشتر به کدومشونه و بعدم اخلاقم با کدوم سازگارتره. باید یه مدت رفت و امد کتید. البته به شخصه اگه خودم مجبور بودم انتخاب کنم شاید وکیلو انتخاب میکردم چون دلم میخواد همیشه همسرم باهام مهربون باشه

حقوق هرچقدر کم باشه آدمه مجرد بایدماشین میخریده حتما درمورده گذشتش تحقیق بیشترکن

خیلی سالمه دوست خانوادگیمونه میشناسمش خواهرشم باهاش بوده ک ازدواج کرد پارسال ،پراید داره ولی خب قسطاشو میده 

ببین آبجی شما در میدان هستی با پدر مشورت کن از نظر خدا پیغمبری هم بررسی کن حتما مهمه

خب اینا رو ک همه بهم میگن ،پدرم نمی تونه مشاور خوبی واسم باشه 

شما نظر خودتونو بدین لطفا

ببین عزیزم اول اخلاق دوم اخلاق سوم اخلاق. مال را خدا با تلاش و پشتکار طرفم بهش میده. البته اگه زرنگ باشه. بعدم ببین کدوم دست و دلباز تره. خسیس نیست. مرد خسیس آدمو پیر میکنه. وکیل چرب زبونه شاید و  از یه جنبه ای دیگه به موضوع نگاه کن که کارمنده راه و رسم ناز کشیدن بلد نیست. مخصوصا اگر مرد سالاری دارن. یا خواهری ندارن تو خانوادشون. درکل هم بنظر من موقعیت مالی هم در نظر بگیر. یه زمانی سن ازدواج 13سالگی و مردا 19سالگی بود تا می‌آمدم 30سالگی رد کنند شغل و ماشین و زندگی خوب داشتن حالا ببین فرصت داری با هرکدوم چجوریه. بعد تصمیم بگیر