dandalion مدیر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3960 عنوان پسری که هرچی بهش جواب منفی میری ولی نمیره | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست چیه؟؟؟چه حسی بهتون میده؟ مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤ 1403/12/25 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dandalion مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3960 اگ حسی نداری خودتو بدبخت نکن گل عمرت و وقتت با ارزشه آره دقیقا، اصلا دوست ندارم بدون هیچ عشق و علاقهای خودمو درگیر کنم و هر روز بار احساسات منفی رو به دوش بکشم مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤
dandalion مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3960 خخخ بزن بلاکش کن بابا مغز خودتو درگیرپسرمردم نکن خواست ادامه بده بگو شمارت ادرست میدم پدرم تیکع تی ... یه بار بلاک کردم قبلا دوباره پیام دادهخانوادمم در جریانن از همون اولخودشم انقدر سمج و پیله است که امروز گفت با خانواده مطرح کندیوونم کردههههه مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤
چاله_گونه عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 298 یه بار بلاک کردم قبلا دوباره پیام دادهخانوادمم در جریانن از همون اولخودشم انقدر سمج و پیله است که ام ... سیم کارتت عوض کن دوباره بازم مزاحمت شد برو شکایت کن چون اینجور ادما خیلی بیشعورن شخصیت ندارن هی خودشون گوچیک میکنن *♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥,