2777
2789

قدیما که نداشتیم هرسال عید اتقد شوق داشتم، یا هروقت بازار میرفتم کلی خرید میکردم باهیجان میاوردم خونه استغاده میکردم.

الان بازار نمیرم یا اگه میرم چیزی نمیخرم یا نهایت چیزی بخرم میذارم یه گوشه خونه یادم میره که چیزی خریدم.

کلی لباس دارم توی کمد که حتی مارکشون روشونه. یک کمد پر کیف و کفش که خیلیاشون جتی یکبار نپوشیدم.

اینا یه روزی ارزوم بودن.

اینواکثرادارن باورکن انقدر ماهاام ازخلنواده کشیدییییم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینترنتی بخرباورکن اینکه با رفیقم برم وخانوادم مشکل نیس کنار بیا لذت ببر ازداشته هات

انگار ادم هرچی نداره اون به چشمش میاد کلا ذات ادم همینه ،یه خواهرشوهر دارم خیلی ازاده حتی از کشور خارج میشه ..مسافرت اینا ،ولی شوهرش پول نمیده اصلا ،من حسرت اونو میخورم اون حسرت منو 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
پولدار ها مشکلی ندارن یا اگر دارن هم خیلی کمتر از بی پول ها مشکل دارنالان یه عده میان میگن بیماری و ...

تازه اشاره نکنم که انواع مشکلات اعم از خانوادگی، عاطفی، روحی روانی، جسمی ووو برای بی پول ها خیلی بیشتر هم پیش میاد

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

ولی پول بیماریو علاج نمیکنهاعتیادم علاج نمیکنه تا خود طرف نخواد

معلومه علاج نمیکنه

ولی یه مشکل از مشکلاتت کم میکنه

میدونی که حداقل دغدغه مالی نداری

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

چن سال پیش منم عین این خانوم بودم

راستش من الان عین اون خانومم 🙂😄

یه کاربر دیگه گفتن وضعیتشون خوبه بد نیس ولی دیگه ذوقی برای هیچی نداره، من دقیییقا تو همون حالتم.

ولی علت این حالم فقر زیاد بود

اونقد که دیگه میل به زندگی رو از دست دادم

الان نسبتا تامینم ولی اگه بگن امشب تموم؟ میگم تموم🙂

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

قدیما که نداشتیم هرسال عید اتقد شوق داشتم، یا هروقت بازار میرفتم کلی خرید میکردم باهیجان میاوردم خون ...

نمیتونم درک کنم..

انگیزه درست کن بچه بیار اگ بچه نداری برای بچه سرذوق میای لباس بخری

پیج بزن 

رفت وامدتوزیادکن هرروزبروپیاده روی مغازه یاشرکت بزن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

راستش من الان عین اون خانومم 🙂😄یه کاربر دیگه گفتن وضعیتشون خوبه بد نیس ولی دیگه ذوقی برای هیچی ندا ...

الاهی ب خق این شبا حالت خوب شه 

من چن سال پیش دچار افسردگی شدم ب همه چیز میخندیدما حتی نمیفهمیدم افسردگیه رفتم پیش روانشناس گفتم ی لیوان نمیتونم جابجا کنم انقدر بیحالم  چند مورد ک گفتم گفت ایناهمه نشون دهنده افسردگیه خیلی تعجب کردم گفتم من خیلی میخندم اصلا فکر نکنم افسردگی داشته باشم گفت مگه همه افسردگیا با گریه وتنهاییه ..

حتی قرص خوردم روانپزشک رفتم خوب نشدم ک نشدم ۲۰ سالم بود هرشب پیاده روی میرفتم و مسجد.. نشد یهو بدون هیچ سابقه ای تشنج کردم وقتی ب هوش اومدم انقدر حالللم خوب بود بعد اون خوب شد افسردگیم .. البته ک ۳ سالم هس دارو مصرف میکنم برای تشنج

نمیتونم درک کنم..انگیزه درست کن بچه بیار اگ بچه نداری برای بچه سرذوق میای لباس بخریپیج بزن رفت وامدت ...

افسردگی نیست یه حس بدیه

شاغلم، مهمونی و رفت امد درحد معمول هست

پیاده روی میرم.

اون هیجان واقعا نیست.

یه زمانی دغدغه داشتم مثلا واسه سال جدید مبلمان عوض کنم، کاغذ دیواری عوض کنم، لوازم خونه رو عوض کنم یا جابجا کنم.

الان بخدا هنوز حتی اجیل عید نخریدم میگم باشه روز اخر میخرم... خیلی بده ها بی انگیزگی مفرط

افسردگی نیست یه حس بدیهشاغلم، مهمونی و رفت امد درحد معمول هستپیاده روی میرم.اون هیجان واقعا نیست.یه ...

چراافسردگیه

تجربش کردم‌حتما بروپیش روانپزشک دارومصرف کن ی دوره خوب میشی

برای عیدم ی سفر برنامع ریزی کن بزورم شده برو

آبجی ناراحت نشیا ولی خنده هات یجوریهشبیه اونایی که انقدر ناراحت بودن که دیگه سِر شدن به زمین و زمان ...

ن عزیزم

من یادگرفتم در لحظه زندگی کنم

قبلا خیلی خودمو اذیت میکردم ناراحت میشدم غصه میخوردم گریه میکردم

ولی فهمیدم ارزش زندگی ب درک کردن اینه ک تو الان رو داری ازش استفاده کن بقیه اش مهم نیست ن گذشته ن اینده

گذشته ک گذشته 

اینده هم هنوز نیومده

غصه چی بخوره دیگ ادم...

پولدارایی که من دیدم 

معمولا پسر هاشون باعث عذابشون اند معتاد و بی مسئولیت و شر که برخیشون دست به دعوا و حتی قتل زدند خب این برای خانواده فاجعه هست

افسردگی و احساس پوچی و لذت نبردن از زندگی هم تو بعضی هست 

معمولا هم بلاهای سنگین سرشون میاد چون زیاد توچشم اند 

مشکل بعدیشون هم خیانت هست 

و البته حسادت نزدیکان و دشمنی هاشون 

من پول دارم ،ولی هیچ حسی ندارم ،میتونم خرید کنم ،سفر برم ،ولی حالم داره بهم میخوره ،غذای خوب میخورم ...

شما افسرده ای این بحثش جداست

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇