2789
با همش😂😂😂😂

🥲حالا خواستگاریم بود خاله شوهرمم اواین بار بود میدید منو هی عکس گرفت 😑ببره ب دختراش نشون بده

گه افتادم

حرصم گرفته الان ک چرا گرفت اصن

خسته تر از خسته:/
🥲حالا خواستگاریم بود خاله شوهرمم اواین بار بود میدید منو هی عکس گرفت 😑ببره ب دختراش نشون بدهگه افت ...

اشکال نداره 

مهم اینه در واقعیت خوبیم😁😁

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اشکال نداره مهم اینه در واقعیت خوبیم😁😁

🥲 اخه بقیه ک منو ندیدن هنوز الان می ن میگن زن فلانی خیلی زشت 😂درصورتی ک همینجوری خیلیا بهم گفتن خوشگلی🥲🥲گوشی خالشپ از این داغونا بود فرض کن چی گرفت.شوهرمم دماغش دراز افتاد😂

خسته تر از خسته:/
🥲 اخه بقیه ک منو ندیدن هنوز الان می ن میگن زن فلانی خیلی زشت 😂درصورتی ک همینجوری خیلیا بهم گفتن خو ...

مهم نی خواهر واقعیت مهم نه عکس😂😂

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

😂 خیلی مغزم درگیر

درگیر نشو 😁😁😁😁

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز