2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 34 پست
تازه س ولی تنبلی تخمدان دارم دگ

سونو رفتی ؟

من ۳ سال پیش که عقد بودم رفتم سونو بهم قرص داد گفت اینا رو بخور اوکی میشی

ولی من نخوردم گفتم‌یهو تو عقد داستان میشه🤣🤣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم، شرایطی که توصیف کردی می‌تونه به مشکلات تیروئید پرکار و تنبلی تخمدان مرتبط باشه، چون هر دو می‌تونن روی نظم قاعدگی و تخمک‌گذاری تأثیر بذارن. تیروئید پرکار می‌تونه باعث اختلال در چرخه قاعدگی بشه و حتی روی باروری تأثیر بذاره. از طرف دیگه، تنبلی تخمدان (PCOS) هم یکی از دلایل شایع ناباروریه، چون تخمک‌گذاری رو مختل می‌کنه.

اینکه پریودت نامنظم شده و سابقه سقط جنین داشتی، نشون می‌ده که بهتره با یه متخصص زنان و زایمان مشورت کنی. شاید نیاز باشه آزمایش‌های هورمونی دقیق‌تری انجام بدی یا درمان‌های خاصی رو شروع کنی.

در عین حال، سبک زندگی سالم مثل تغذیه مناسب، ورزش منظم و مدیریت استرس می‌تونه کمک‌کننده باشه. امیدوارم خیلی زود خبرهای خوبی بشنوم ازت! 🌸✨

سونو رفتی ؟من ۳ سال پیش که عقد بودم رفتم سونو بهم قرص داد گفت اینا رو بخور اوکی میشیولی من نخوردم گف ...

تازگی نرفتم نه ولی ۳ماهه خبلی رعایت میکنم وزنمم کمتر شده حذف قند شکرو....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
دقیقاچیزی که سم برات و انجام میدی.هدفتو مشخص کن یاعلی بگو سخت نیست اراده میخواد

دیگه انشالله بعد عید🤣الان حیفه بخوام شیرینی جات رو حذف کنم

هرچند که ب ضرر خودم هست 

دائم سر پا ام دیگه واسه کارا خونه از این ور به اون وردر هفته ام دو روز میرم کلاس خیاطیاونم‌همش سر پا ...

هررور۱۵دقیقه برقص،کاره خونه بشور بساب ورزش نمیش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
دیگه انشالله بعد عید🤣الان حیفه بخوام شیرینی جات رو حذف کنمهرچند که ب ضرر خودم هست

نه اتفاقا هرروزش برامون سمه شکر قند شیرینی

تیرویید میتونه عامل سقط باشه و این ک تنبلی تخمدان هم بارداری رو عقب میندازه، برا هر دوش دکتر برو و د ...

آرههه صد در صد واقعاا رو زندگیم تاثیر گذاشته

رو خواب و غذا خوردنم یا روحیه ام

کلا این نیمه دوم سال خیلی بد بود برام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز