2777
2789
من برا اولین بار میخوام ژلیش کنمولی دو دلماز ریمو بعدش نگرانم ناخنامم کوتاههمیگم همون لاک خوبه نظر ش ...

عزیزم بنظر من ک بجای ژلیش و کاشت هزینه رو بدین برا کرم و سرم تقویت ناخن و همون لاک اوکیه😍

...
ببخشید فشیال انجام دادیدتغییر کردید؟ هزینش چقدر بود

من فیشال کردم اصلا تغییر نکردم،انگار رفتم حموم سفید اب مالیدم....خودت تو خونه چند ماسک مناسب پوستت بزن، زله آلوئورا بزن، لایه بردار بزن اگه لازم، گوی یخ م قیمت ش ۵۰ هزار تومن یکی بگیر صورتت ماساژ بده ،اگه داری دستگاه بخور، اگه نداری باکتری بخور بده....

مزخرف ترین خدمات سالن، همون فیشال...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روغن تقویتی گرفتم، کرم و سرم نشنیده بودم،یک روغن گرفتم

اوکی همون روغن بادوم تلخم خوبه شبا بزنی

موقه ظرف شستنم حتما دسکش دستت کن

و همیش ابرسان مرطوب کننده بزن دستات

...
خیلی ممنون عشقم 👌👌👌🌸🌸💚

بنظرم با همون هزینه من رفتم ۷۰۰ گرفت،میشه کلی ماسک ورقه ایی،ماسک پودری،انواع ماسک گرفت،دستگاه بخوره،گوی یخ از دی..جی ....کالا گرفت....با هزینه یکبار،وسایل بگیری تو خونه فیشال خودت انجام بدی....

بنظرم با همون هزینه من رفتم ۷۰۰ گرفت،میشه کلی ماسک ورقه ایی،ماسک پودری،انواع ماسک گرفت،دستگاه بخوره، ...

والا چند روز پیش ژل ابرسان و ژل شستشو و کرم خاک رس خریدم تا حالا نخریده بودم خیلی خوبن صورتمو شفاف کردن 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن