صادقیم مدیر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 54 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست سلامبچه ها خوبین؟!دوستان من دو سه ساله موهاممیریزهخیلی زیادو الان یه جاهاییش خالی شده...🥲🤕توروخدا بهم راهکار بدیندکترمرفتم مشکل هورمونی اینام ندارمبخاطر استرس ودرس وایناسنظرتوندر مورد قطرهتقویت مو لانبنا چیه؟! 1403/12/24 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_وانه عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 881 من سریع نتیجه گرفتم همه مث هم نیستن ک من بعد از دو بار استفاده متوجه تغییرات شدم کمتر موهام ریخت و ه ... منم هورمونی هستتت شما علتش کدوم هورمون بود؟و اینکه چه مدته مصرف میکنید؟
nasi369 عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 133 منم هورمونی هستتت شما علتش کدوم هورمون بود؟و اینکه چه مدته مصرف میکنید؟ والا دکتر جواب درستی بم نداد فقد گف ریزش هورمونیه و قرص هورمونی داد همه چی اوکی بود یهو قرصارو قطع کرد و ریزش موهام شدیدتر شد الان تقریبا دو ماهه استفاده میکنم ک خوب شده
پری_وانه عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 881 والا دکتر جواب درستی بم نداد فقد گف ریزش هورمونیه و قرص هورمونی داد همه چی اوکی بود یهو قرصارو قطع ک ... خداروشکر ان شالله عالی جواب بده براتون رویش مجدد مو هم دیدین؟ و شامپو چون سرتون چربه میپرسم شامپو چی استفاده میکنید؟
nasi369 عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 133 خداروشکر ان شالله عالی جواب بده براتون رویش مجدد مو هم دیدین؟ و شامپو چون سرتون چربه میپرسم شامپو چی ... ممنون عزیزم ایشالا برای شما هم عالی نتیجه بده اره رویش مجدد هم داشتم باهاشونم مشکل دارم چون همش تو هوا می مونن😂و شامپو اکتیو مخصوص موهای چرب ی انجیر روشه اونو استفاده میکنم عالیه شما هم همینو استفاده کن ایشالا ریزش موهات درمان میشه
پری_وانه عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 881 ممنون عزیزم ایشالا برای شما هم عالی نتیجه بده اره رویش مجدد هم داشتم باهاشونم مشکل دارم چون همش تو ه ... عزیز دلی ممنونم ازتتتت بسیااار♥️♥️♥️