2777
2789
عنوان

مادربزرگم بهم میگه زشت😭😭😭منم کتک کاری کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 98 پست
الان امضات چی میگهتاپیکت چی میگه

با اینک همش زجرم میده اما دلم میخواد شفا گیرش بیاد💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک نکردی دارن شوخی میکنن باهات؟چن سالته که مامانتو میزنی؟

همیشه بهم میگن زشت میدونی؟ بهم میگن زشت😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نشد😭 منم بقرام همون شب به خدا گفتم می‌بخشمش امشب مامانم اینو تعریف کرد باز عصبی شدم😭

برای امضات ۳ تا حمد می خونم❤

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

چونکه دماغ‌م بزرگه و صورتم جوش داره😭همش بهم میگنحتی مادربزرگم میگه تو بشقاب های ما نخور 😭

خیر نبینن ک اینجوری میکنن

الهی که یه ازدواجی کنی که همه حسرتت و بخورن جبران بشه عزیزم

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

خیلی ریلکس میگفتی نکنه کارای بد بد کردی ؟ خب قاعدتا باید به تو و شوهرت برم دیگه 

بعدم ی خنده ژوکوند 

احتمالا فحشت میدادت تو هم لبخندت رو بزرگ تر میکردی ابروهات و شونه هات رو میدادی بالا و ضحنه رو ترک میکردی 

اگرم گفتن ایشالا فلانی برنگرده ریلکس و با خنده بگو اره اتفاقا منم بدم نمیاد بمونم پیشتون و زجرکشتون کنم 

یاد بگیر چطور جواب بدی

جوابشونو بده ولی کتک‌کاری نکن!

بهم میگن  زشت 😭😭

چونکه دماغ‌م بزرگه و صورتم جوش داره😭همش بهم میگن

حتی مادربزرگم میگه تو بشقاب های ما نخور 😭 مامانم هیچوقت پشتم نبوده😭خدالعنتشون کنه😭 دارم دق میکنم اخزش خودمو میکشم بخدا

برای امضات ۳ تا حمد می خونم❤

مرسی عشقم😭💕

چونکه دماغ‌م بزرگه و صورتم جوش داره😭همش بهم میگنحتی مادربزرگم میگه تو بشقاب های ما نخور 😭

چه ربطی داره به جوش و بینی

ادم خوبه باطنش قشنگ باشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چونکه دماغ‌م بزرگه و صورتم جوش داره😭همش بهم میگنحتی مادربزرگم میگه تو بشقاب های ما نخور 😭مامانم هم ...

میبینن اینقدر حساسی هی به روت میارن

بیخیال باش و خودتو دوست داشته باش

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤