2777
2789
عنوان

امروز میخوام به خودم خدمت کنم🥰

331 بازدید | 22 پست

من یه ماهه شدیدا افسرده بودم،بعد از سقطی که اتفاق افتاد..‌.

تا ظهر میخوابیدم

دستم به کار خونه نمیرفت

مهمونی هارو میپیچوندم

خودمو ول کرده بودم،از گریه زیر چشمام گود شده بود

خیلی ضعیف شدم

به همسرم عمدا بی محلی میکردم چون از دستش خیلی ناراحت بودم

اما.....

تصمیم گرفتم خودمو جمع و جور کنم

امروز اصلاح صورت و ابرو رفتم

پوستمو پاکسازی کردم

دوش گرفتم و لوسیون زدم بوی گل میدم

دو دست لباس خونگی جدید گرفتم اونو پوشیدم

اون روز رفتم بازار از یه شومیز دامن و‌ شلوار و صندل خوشم اومد گرون بودن دلم نیومد بخرم،فردا میخوام برم بخرم

از بس به فکر جیب همسرم بودم و قسط و وام و... خیلی حسابگر شده بودم.البته که من باعث پیشرفتش شدم ولی خیلی استرس کشیدم

یه قیمه مشتی درست کردم برای افطار

پسته و بادوم و شیر موز و قرص ویتامین و‌ زینک پلاس هم گذاشتم برای خودم‌.

یه لباسی هم دارم میدوزم یه کم کار داره،اونم امشب تکمیل کنم.

جزء خوانی قران هم دم اذان میخونم.

انشاالله#  خدا کمکم کنه هرروز روند بهبودم رو پیگیری کنم

🥳🥳🥳🥳❤️

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان عزیزم

چقدر انگیزه گرفتم ازت

زندگی همینه مهم الآنه که حالت خوب باشه

موفق باشی عزیزم😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عزیزدلم لبخند اومد رو لبام برات،موندگار باشه این اراده قشنگت

منم تصمیم دارم وزن کم کنم اگه بکنم البته

میشه پای جز خوانی هات سر اذان منه گناهکار رو هم دعا کنی؟ :) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.