2777
2789

خیلی درس بخونم

به نظرتون فرصت خوبیه؟

همه تایم های روز ساکته ولی خب دیگه غذا اینا با خودمه همش

غذا بلد نیستم درست کنم ولی دیروز یه خورشت قیمه از تو نت درست کردم انقدر طول کشید کلا پشیمون شدم

تو ذهنمه ظهر غذا بگیرم از بیرون و برای سحری روز بعدش بخورم! به نظرتون خوبه؟

اصلا این تنها زندگی کردن خوبه برای من؟

آدرس بده منم بیام باهم بخونیم 🤭

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم بتونی 

غذا درست کردن راحت نیست بعدشم تنها که درست کردنش نیست. باید بری بیرون خرید و تمیز کاری و این چیزا 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

میتونی یه روز درست کنی فریز کنی برا یه هفته 

مرغ و ماهی راحته من ماهی رو تو تستر درست میکنم بدون دردسر و سالم 

قرمه سبزی و قیمه رو درست کن فریز کن فقط برنج رو تازه به تازه دم کن

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

فکر نکنم بتونی غذا درست کردن راحت نیست بعدشم تنها که درست کردنش نیست. باید بری بیرون خرید و تمیز کار ...

خرید و همه چی تو خونه هست مواد لازم

اما وقت میگیره من نمیخوام وقت بذارم زیاد

میخوام از بیرون بگیرم برای سحری

چک کردم شب ها رستوران اسنپ باز نیست

ظهر بگیرم؟ برای سحری فردا؟

شامم اوکیه حاضری و اینا هست

وای راست میگی دیگه تصمیم گرفتم از بیرون بگیرمشبا رستورانای اسنپ باز نیست انگار

یکم مغزیجات بگیر تا گشنت شد بخور شبابم ی ساندویچ درست کن ی بار مرغ ی بار ککتل خیلی وقتتو نمیگیره صبحان تختم مرغ درست کن گیراییت بره بالا

خرید و همه چی تو خونه هست مواد لازماما وقت میگیره من نمیخوام وقت بذارم زیادمیخوام از بیرون بگیرم برا ...

نمی‌دونم واقعا . شاید بستگی به رستوران های اطراف هم داشته باشه که تا آخر شب غذا دارن یا نه.

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630