2777
2789

اصلا آهنگه رو تاحالا نشنیدم 

چی هس مگه؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا از طرف گروهایی ساپورت میشن برای نابودی نسل جوون نه لایک کنید نه فالو ،ریپورت کنید 

اونا به پول و خواسته هاشون میرسن فقط نوجوونا و جوونا تباه میشن 

مردم ساده ایی هستیم پشت مسائلو درک نمیکنیم ظاهر بین هستیم راحت فریب میخوریم 

خدا لعنتش کنه

شاخهای مجازی خارج کشور از جایی همشون باهمن و گروهن هدفشون نابودی جوونای داخل کشور ولی مراقب بچه های خودشون بشدت هستن دقت کنید به فریبکاری و‌بدذاتیشون پی میبرید 

خیلی حساس نشو

همینه دیگ

بچه ها میخونن

اهنگش قریه و حفظ میکنن میوفته دهنشون

حالا شما هی بگو نخون نخون

بچه ها تو مدرسه همه میخونن😂😂😂😂

این دهن سرویس از وقتی من بچه بودم داره میخونه

تا الان ک دیگ دارم پیر میشم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حساسشون نکن یه اهنگه دیگه

فقط یه آهنگ نیست 

نابود کردن نسل جوان آینده ای هست که این کلیپ ها رو دنبال میکنند

محمدلسانی با اشاره به پشت پرده حامیان مالی ساسی مانکن، پرده از موضوع دیگری برمی‌دارد:«یکی از نکات مهم این آهنگ‌های سریالی ابتذال، شبکه مالی پشت آن است. تهیه‌کننده‌ای که در عنوان این کار قرار گرفته، در واقع یک بروکر رمزارزی است که سال ۲۰۲۴ در ترکیه راه افتاده است.

این بروکر صرفاً با هدف جذب سرمایه ایرانی‌ها فعالیت می‌کند و در سایت‌های معتبر مرتبط با بازارهای مالی، نامی بدنام و غیرقابل‌اعتماد دارد؛ تا جایی که حتی توصیه می‌شود افراد از سرمایه‌گذاری در آن پرهیز کنند.

مسئله اینجاست که هزینه تولید این اثر از طریق همین شبکه تأمین شده است. در واقع، این فقط یک موسیقی نیست، بلکه پشت آن سازوکاری قرار دارد که با استفاده از رمزارزها، در حال تخلیه سرمایه ایرانیان است. این موضوع نیاز به بررسی و واکنش جدی دارد.»

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/