2777
2789
عنوان

دیدید بعضیا تو زندگیشون مهره مار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
دین و ایمان منظورت چیه فقط نماز خوندن؟به نظرم انرژیش مثبته به چیزای خوب فکرمیکنهدو جذبشون میکنه برا ...

نمیه بگیم خیلی خوش قلبه ولی خدایی بد قلب هم نیست..

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی عزیزم از مورد ها که گفتی زیاد اطرافم دیدم .مثل دختر مفت نمی ارزه بهترین بابای دنیارو داره باسی ...

خدا شاهده هرچی یه ادم بهتر و مهربون تره زندگیش گند تره..

نمی دونم حکمتش کجاست

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دقیقاااااااااا😂😂😂😂ببین یه جوری بود که ۵.. ۶ سال پس تو دوران مدرسه همه می شناختنش بسکه اسمش تو اس ...

منم اتفاقا اسمم تو قزعه کشیا درمیاد🤣😂ینی یجوریه که انگار بخودمم الهام میشه الان اسمم درمیاد

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

خوشگله؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

کاش ازش میپرسیدی ب ماهم میگفتیکه کار خاصی خودش یا مامانش انجام داده براش...از بابت مهره مار و دعا و ...

عزیزم اینا اصلااا به این جور چیزا اعتقادی ندارن...

یعنی کلا حتی خونواده ای نماز خوندن بلد نیستن..

دعا و اینا که جای خود😂

خوشگله حتما

خدایی اره ولی خیلی خوشگل نیست..

چهره‌ متوسطه رو به بالاست ولی...

به خودشم خیلی میرسه

خدا شاهده هرچی یه ادم بهتر و مهربون تره زندگیش گند تره..نمی دونم حکمتش کجاست

دقیقا من انقدر دست دلباز مهربون  خیرخواه  هرچی که ی انسان باید اون ویژگی داشته باشه مادرم داره ولی شانس خوبی نداشت از شوهرش نه خانواده اش نه بچه هاش الهی بمیرم براش

خوشگله حتما

ولی خب اون یکی دوست بدبختم ازش خوشگلتره

بعضیا روخدا بهشون گفته روووله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)