2777
2789
عنوان

دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست
خب پس ختم نباید بگیرهیکی باید معرفیش کنهدنبال واسطه باشید

من که نمی تونم حس میکنم به قول دوستمون بختش بسته ای. چون موقعیت شغلیش طوری که با مهندس سرو کار داره

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

من که نمی تونم حس میکنم به قول دوستمون بختش بسته ای. چون موقعیت شغلیش طوری که با مهندس سرو کار داره

نه بختش بسته نیست

ایشون مذهبیه

وقتی ارتباطی با دیگران نداره

مشخصه خجالتی و... ست

خب خواستگار از کجا پیدا شه

کی دیگ الان برای بچه اش همینطوری میره خواستگاری

الان دیگ همه میدونن خواستگاری شده مراسم معرفی خانواده ها وگرنه دو طرف خیلی وقته همو پسند کردن 

بهش اینارو بگو

بگو منطقیه ک خواستگار برات نیس

مادرشون یا خاله ایی چیزی باید دست به کار بشن

یه جوری در لفافه به بقیه بگن دخترشون قصد ازدواج داره 

مورد خوب دیدن معرفی کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بختش بسته نیستایشون مذهبیهوقتی ارتباطی با دیگران ندارهمشخصه خجالتی و... ستخب خواستگار از کجا پیدا ...

مادرش هیچ وقت تعریف دخترش نمیکنه ندیدم یعنی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

خوب نمی‌دونم ، چندبار زنگ زدن برای خواستگاری اینا هم قبول کردن، ولی بعدش نیومدن بی دلیل

ببین این بخاطر بخت بسته نیستا 

سر خود منم کلی اومد 

زنگ میزدن که میاییم نمی اومدن 

می اومدن و میرفتن و درحالیکه گفته بودن میاییم باز 

یا من نمیخواستم

مادر پدر منم باورشون شده بود بخت من بسته است 

ولی شما اصلا باور نکن اینا رو 

الان واسه دوستای منم بی دلیل اتفاق می افته زنگ میزنن نمیان یا هر چی ..

بخاطرررر اااینکه خووونواده پسررر و خود پسرراااا سختتت پسنندددد شدنددد و گرنه شمااا مشکلییییی نداااااااریدددد

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟