2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 52 پست
وارد این مسائل نشوحتی نظرتم پرسیدن بگو خودتون دراین باره تصمیم بگیریدفردا میشی مقصر

والا منم موندم ولی نمیتونم تنهاش بزارم🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ولش کن شوهر داره باهم تصمیم بگیرند وخودشونم اگر خواستند دارو تهیه کنندچرا شما اخه؟میخوای اگر گنا ...

خودش گفت قرص بگیر واسم چون مامانش خیلی معتقد هست بفهمه هیچی 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نه نه ،تاوان بسیار سختی داره ،مسئولیت داره این قتل هست برای وجودی که لاحول ولاقوه الابلله العی العظی ...

عریزم شرایط ازدواج ندارن🥲

وام شون گرفتند؟ حالا ۹ ماه وقت دارند، همکار من شب عروسی ،۵ ماهه بود، عروسی گرفت، جشن بچه شم گرفت، خی ...

اره وام گرفتن ولی وسایل خیلی گرونه واقعا وام کفاف نمیده میخواستن صبر کن ۲ سال دیگه ازدواج کنن

هنوز این عقاید قرون وسطایی هست خوب اگه میخواد نگه داره بدون جشن عروسی با وامشون لوازم ضروری یه مقدارشم رهن خونه برن سر زندگیشون دیگه چرا سخت میکنید مساله انقدر پیچیده نیست 

هنوز این عقاید قرون وسطایی هست خوب اگه میخواد نگه داره بدون جشن عروسی با وامشون لوازم ضروری یه مقدار ...

والا عزیزم خانواده خود دختره خیلی حساس هستن وگرنه من مادرم میتونم راضی کنم دختره گریه میکرد میگفت فقط خانواده ام نفهمن

همون مامانش فردا میاد باهات جنگ راه میندازهچند مورد دیدم برای همین میگم اینکار نکن

یعنی الان چیکار کنم؟

گریه می‌کرد امروز صبح گناه داره دلم براش سوخت

خب چرا به شوهرش نمیگه؟

به هیچچچچچ عنوان خودتو شریک این کار بد نکن 

سقط خیلیییی وحشتناکه

چون اولین بارشم هست یهو سقط کنه احتمال نازا شدنش هم هست

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

عذر میخوام اما یاد این جمله افتادم که میگه دلت بسوزه، کو*نت میسوزهدو روز دیگه همه چه تو گردن تو میشک ...

نمیدونم چیکار کنم