2777
2789
عنوان

همه هلاک می‌شوند الا کسانی که

| مشاهده متن کامل بحث + 21631 بازدید | 1365 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام_حسین_ع_مناجات#  

بارها پای مرا بیرون کشید از گِل حسین

در دل دریای طوفان‌دیده شد ساحل حسین

هرچه در هر خانه گشتم هیچ‌کس جز تو نبود

مالک هر قلب و صاحب‌خانه‌ی هردل حسین

از مسیر اشتباه خویش خارج می‌شود

هرکسی در مجلس تو می‌شود داخل حسین

یا حرم یا روضه‌ی تو، غیر از این راهی نداشت

هرکسی می‌خواست باشد عارف واصل حسین

من نماز و روزه را از روضه‌‌ها آموختم

دین من در مجلس فیض تو شد کامل حسین

دستم از هر خیر خالی ماند در دنیا، ولی

هاتفی می‌گفت: «کلُ الخَیر فی بابِ‌ الحُسین»

هر زمان آمد بسوزاند مرا بار گناه

قطره‌ای از اشک‌های روضه شد حائل حسین

کاش من هم از شهیدان رکابت می‌شدم

گرچه می‌دانم که اصلاً نیستم قابل حسین

در قنوتم بازهم با گریه می‌خوانم تو را؛

«یا الهَ العالَمین إِغفِر ذُنوبی بِالحُسِین...»

جسم تو بر خاک، تن در دشت، سر بر نیزه‌ها

جمع این اقسام باهم، می‌شود حاصل حسین

ساربان انگشترت را برده و خولی سرت

دست خالی رد نشد از نزد تو سائل حسین

تا بسوزاند دل اهل حرم را بارها

زیر و رو کرده‌ست با نیزه تو را قاتل حسین

✍ #مجتبی_خرسندی

طالبِ خونِ خدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

يابنَ مِصباح الـ‌هُدی،مَتی تَرانا وَ نَراک...

چه شود با تو کنم گريه سرِ قبرِ حسين

با حضورِ شـ‌هدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

تعجیل در فرج مولایمان صلوات

اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#  

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بدون تحقیق یه چیزی گفته میخواد اینجوری جلب توجه کنه

خیلی جاها میبینم میگن فلان کارو نکنی هلاک میشی 

فلان کارو کنی هلاک میشی

خدا با اون عظمت و مطلق بودن چطور میتونه با ما که در مقابلش مانند ذره ای هستیم اینطوری رفتار کنه. 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

قلب را تا ربّم از خوف و رجا بیرون کشید

جای صحبت از لبم یاربّنا بیرون کشید

ارزش فقر من اینجاها مشخص میشود

از دو تا دست تهی، دست دعا بیرون کشید

زودتر از هر رفیقی دست من را هم گرفت

نارفیقش را، ز افکار خطا بیرون کشید

بین گِرداب گناهان، ناگهان گریان شدم

مُرده ای بودم که این دریا مرا بیرون کشید

ورشکسته می زند آتش به اموال خودش

او مرا از ورشکستن بارها بیرون کشید

باید از این زودتر، او به حسابم می رسید

باز هم پرونده من را رضا بیرون کشید

زیر ایوان نجف، زهرا دل من را شکست

از دل سنگم علی سنگ طلا بیرون کشید

باز ممنون حسینم که مرا با روضه اش

از صف جامانده های کربلا بیرون کشید

زائرم کرده که من بعداً سلامش کرده ام

آنکه از خاک تنش، خاک شفا بیرون کشید

حرف می زد خواهرش با گریه و می‌گفت حسین

کاش می شد از دهانت نیزه را بیرون کشید

کاش میشد در هیاهوی خیام و قتلگاه

تیرها را از تن تو بیصدا بیرون کشید

آه! من دیدم که بعد از سنگبارانت حسین

پیری از زیر عبای خود عصا بیرون کشید

تشنه ی بی سرپناه! اینقدر دست و پا نزن

مادر آمد خنجرش را شمر، تا بیرون کشید

#رضا_دین_پرور

اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#  

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خیلی جاها میبینم میگن فلان کارو نکنی هلاک میشی فلان کارو کنی هلاک میشیخدا با اون عظمت و مطلق بودن چط ...

خدا هرگز ظالم نیست عزیزم، این ما هستیم که به خودمون ظلم میکنیم

درسته ما ذره ایم ولی خدا عاشق ماست که مارو آفریده، ولی ما وقتی با گناه به خودمون و بقیه ظلم می کنیم، نباید جزا داده بشیم؟ اتفاقا خدا عادله که از ما در برابر ظلم بقیه حمایت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792