2777
2789
اگه زحمتت نمیشه

در جواب آزمایش HIV، اصطلاح **Non-Reactive** به این معنی است که هیچ آنتی‌بادی‌ای که نشان‌دهنده عفونت HIV باشد، در خون فرد یافت نشده است. این معادل اصطلاح **Negative** است و جای نگرانی ندارد.  

**تفاوت Non-Reactive و Negative:**  
- **Non-Reactive** بیشتر در تست‌های ایمونواسی (مثل CHEMIFLEX) استفاده می‌شود و به معنای این است که واکنشی نسبت به ویروس مشاهده نشده است.  
- **Negative** بیشتر در تست‌های مستقیم و برخی روش‌های دیگر به کار می‌رود.  

هر دو اصطلاح به این معنی هستند که فرد به HIV مبتلا نیست (البته اگر در بازه پنجره‌ای تست انجام نشده باشد). پس جای نگرانی نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هشت هفته ام سه سال پیش آزمایش دادم زده بود نگاتیو الان اینو زده بود استرس گرفتم

بیا اگر باز نگران بودی میزنم شتکت میکنما😂😂😂به من اعتماد من  مامانه خوشکل من که دروغ نمیگم بهت این همون منفیه بخاطر نحوه انالیزش اینجور مینویسن خوشکل من بگیر راحت به استرس بخواب

چکاب بارداری

در این حالت تاکید جواب بر وجود یا عدم وجود آنتی بادی ( پادتن ) در بدن است. Non Reactive یعنی آنتی بادی در بدن وجود ندارد و این یعنی یا ویروس ایدزی وارد بدن نشده است و یا اگر وارد شده است هنوز آنتی بادی ( آنتی بادی در پاسخ به ورود عوامل خارجی به بدن تولید می‌شود) در بدن علیه آن تولید نشده است که بهتر است آزمایش مدتی بعد مجدد تکرار شود 

بیا اگر باز نگران بودی میزنم شتکت میکنما😂😂😂به من اعتماد من مامانه خوشکل من که دروغ نمیگم بهت این ...

یه نفس راحت کشیدم بخدا خدا لعنت کنه گوگل و آخه میگم اگه مشکوک باشن آزمایشگاه سریع زنگ میزنه و جواب چکاب من سه روزه آماده شد

یه نفس راحت کشیدم بخدا خدا لعنت کنه گوگل و آخه میگم اگه مشکوک باشن آزمایشگاه سریع زنگ میزنه و جواب چ ...

نه عزیزم مشکوک اصلا چیز دیگه میزنه اجازه نداری گوگل سرچ کنی اصلا رفرنس معتبری نیست اگرم سرچ کردی فارسی سرچ نکن عزیزم

نه عزیزم مشکوک اصلا چیز دیگه میزنه اجازه نداری گوگل سرچ کنی اصلا رفرنس معتبری نیست اگرم سرچ کردی فار ...

منم همینو میگم بعدشم اگه مشکوک باشن خود آزمایشگاه زیر برگه میزنه یا حتی تماس میگیره یا حداقل عددی که نشون میده رو میزنه

همین که میگه مدتی بعد تکرار شود نیره رومخم اینو گوگل زده

ببین وقتی دکتر میگه اوکیه ینی اوکیه گوگل که ازمایشتو ندیده اون عددارو ندیده پس ذهنتو اذیت نکن الان دوره ای رو میگذرونی که باید توی تمام مراحلش ریلکسسسس باشی دختر

منم همینو میگم بعدشم اگه مشکوک باشن خود آزمایشگاه زیر برگه میزنه یا حتی تماس میگیره یا حداقل عددی که ...

عزیزم من اگر اشتباه نکنم سر عمل بینیم هم دکتر برام ازمایش کامل نوشت برای منم همین زده بود