در جواب آزمایش HIV، اصطلاح **Non-Reactive** به این معنی است که هیچ آنتیبادیای که نشاندهنده عفونت HIV باشد، در خون فرد یافت نشده است. این معادل اصطلاح **Negative** است و جای نگرانی ندارد.
**تفاوت Non-Reactive و Negative:** - **Non-Reactive** بیشتر در تستهای ایمونواسی (مثل CHEMIFLEX) استفاده میشود و به معنای این است که واکنشی نسبت به ویروس مشاهده نشده است. - **Negative** بیشتر در تستهای مستقیم و برخی روشهای دیگر به کار میرود.
هر دو اصطلاح به این معنی هستند که فرد به HIV مبتلا نیست (البته اگر در بازه پنجرهای تست انجام نشده باشد). پس جای نگرانی نیست.
اره هشت هفته ام سه سال پیش آزمایش دادم زده بود نگاتیو الان اینو زده بود استرس گرفتم
بیا اگر باز نگران بودی میزنم شتکت میکنما😂😂😂به من اعتماد من مامانه خوشکل من که دروغ نمیگم بهت این همون منفیه بخاطر نحوه انالیزش اینجور مینویسن خوشکل من بگیر راحت به استرس بخواب
در این حالت تاکید جواب بر وجود یا عدم وجود آنتی بادی ( پادتن ) در بدن است.Non Reactiveیعنی آنتی بادی در بدن وجود ندارد و این یعنی یا ویروس ایدزی وارد بدن نشده است و یا اگر وارد شده است هنوز آنتی بادی ( آنتی بادی در پاسخ به ورود عوامل خارجی به بدن تولید میشود) در بدن علیه آن تولید نشده است که بهتر است آزمایش مدتی بعد مجدد تکرار شود
همین که میگه مدتی بعد تکرار شود نیره رومخم اینو گوگل زده
ببین وقتی دکتر میگه اوکیه ینی اوکیه گوگل که ازمایشتو ندیده اون عددارو ندیده پس ذهنتو اذیت نکن الان دوره ای رو میگذرونی که باید توی تمام مراحلش ریلکسسسس باشی دختر