2777
2789
چی بگم ولی بودجه ها دیگ کشش ندارع هر سی سی برن 4ملیون ب بالا بدن بار اولم ک جذب میشه فک کن دوهفته ب ...

درسته اما هستم ژل هایی که ۱۵۰۰ ۲ تومن هم باشن هرسیسی بنظرم ریسک نکنید چون بعضا عوارضش مجبورت میکنه ۱۰ برابر هزینه کنی من خودم نزدیک ۳ ۴ برابر هزینه کردم تا گندی که به لبام خورد و جمع کنم اونم هردکتریم قبول نمیکرد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته.. میشه از تجربت بگی چرا گند خورد؟

فرمش که افتضاح بود حالا اون به کنار لبم ورم کرد ی سمتش سیاهه سیاه شد از همون میم ساعت بعد تزریق ابنجوری شد هی ببشتر و بیشتر شد چندتا دکتر پیام دادم و عکس فرستادم میگفتم نکروزه واقعا از استرس دو روز نخوابیدم بعد رفتم چندتا پزشکم قبول نمیکردن کاری کنن و میگفتن مسئولیت داره 

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
درسته.. میشه از تجربت بگی چرا گند خورد؟

ی دکتری تو تجریش بود کلینیکشون برام انزیم تزریق کردن و یگبار دیگه ژل زدن

عزیزم پیش دکتر انجامش دادی؟ نکروز بخاطر تزریق اشتباس

نکروز ایجاد نشد تشخیص چندتا پزشک اینجوری بود اما تزریق اشتباه و ژل نامناسب باعث این اتفاق شد