2777
2789
عنوان

امان از دست بچه ناباب

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
نه مادرش قطعا هنوز نمیدونه فقط موندم چطوری بگم بهش

دیدم گفتی بنده خدا مشکلات زیادی هم داره با دخترش

نمی‌گم بهش نگو. ولی کاش به جای جنگ اعصاب و ناراحتی خواهرت با دخترش دوست میشد. این دختر هر چه بیشتر از پدر و مادرش دور بشه بیشتر توی منجلاب میوفته. 

سلام عزیزم. یکم آروم باش کمتر حرص بخور.میدونم خیلی خیلی بده این...ولی تو سن بلوغه خواهرزادت و تا حتی ...

نه دوست پسرش ظاهراً بهش داده 

یه دوست خانوادگی دارند یه پسر داره چند سال ازش بزرگنره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم گفتی بنده خدا مشکلات زیادی هم داره با دخترشنمی‌گم بهش نگو. ولی کاش به جای جنگ اعصاب و ناراحتی خ ...

خواهرم نمیتونه باهاش مهربونم باشه چون اینقدر ازش بدی دیده که کاملا از بچه ش سیر شده 

البته محبتم بهش بکنه خواهر زاده م دقیقا جوری از دماغ خواهرم در میاره که فقط خواهرم جزیه می‌کنه که چه گناهی کردم این شد بچه من 

نمی‌دونم بخواهم از رفتارهاش کارهاش بگم مثنوی هفتاد من میشه 

من فقط از آینده بچه خودم ترس دارم 

خواهرم نمیتونه باهاش مهربونم باشه چون اینقدر ازش بدی دیده که کاملا از بچه ش سیر شده البته محبتم بهش ...

می‌فهمم چی میگی

منم یه برادر دارم دقیقا همین‌طوریه

اصلا انگار مغزش فقط طرف دوست‌های ناباب و کارهای خلاف میره. البته من مقصر اصلیو بابام می‌دونم. الان هم دخترش با 12 سال سن یکی شده تقریبا مثل دختر‌خواهرت. 

نه دوست پسرش ظاهراً بهش داده یه دوست خانوادگی دارند یه پسر داره چند سال ازش بزرگنره

این جای نگرانی داره یکم.البته ک من مخالف ارتباط دختر و پسر نیستم. ولی اینکه تو این ارتباطات عقلانی بشه پیش رفت این مهمه