2777
2789
عنوان

رزق و روزی

353 بازدید | 22 پست

سلام مهربونا نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق.چه دعا یا ذکری برای افزایش روزی بلدید؟خرج و دخلتون باهم میخونه؟برای سال جدید اگر ایده یا تغییر مثبت یا مهارتی بلدید بهم دیگه یاد بدیم؟دوست دارم تاپیک پر از انرژی مثبت باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خسته شدم انقدر خوندم و نوشتم یعنی هر جای مغازه ام بیای یه دعا پیدا می‌کنی 😐

رزق و روزی هم با خداست یا همون شانسه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اصلا نذار خونه گرد و خاک بگیره، حتی گوشه ها و زیر وسایل، اگر خونت ویلایی هست که حیاط رو اگرم اپارتما ...

چه تاثیری داره؟چشم حتما.ولی الان باردارم یکم سختمه.

از بیپولی میخوام بمیرم. چندین ساله گوشی ندارم نمیتونم بخرم. هیچ غلطی نمیتونم بکنم جایی نمیتونم برم

خدا نکنه از رحمت خدا ناامید نشو.حالا آدم گوشی نداشته باشه چی میشه.اصلا زمان های مادرها یا مامان بزرگ هامون حتی تلفن خونه نداشتن چی شد چه اتفاقی افتاد؟فدای سرت قربونت برم.

خودم اینو بگم خیلی کاربردیه حبوبات که میخرید اول پاک کنید بعد توی ظرف های سبز دلستر بریزید خیلی خوبه و کرم هم نمیزنه.تجربه دوم زندگیم هیچ وقت از شوهرتون پیش فامیل تعریف نکنید.تجربه سوم اصلا تو محیط کار با هیچ کس صمیمی نشید.تجربه چهارم دوست رو داخل خونه راه ندید جنگل و کافه و رستوران و....اشکال نداره ولی وارد فضای خونه و حریم شخصیتون نکنید.من اینارو تو زندگی یاد گرفتم.

خیلی این کار برکت رو زیاد میکنه، من کلا ذکر زیاد میگم، فنگشویی یکم بلدم اما این که بهت گفتم تاثیرش و ...

ممنون گل چشم حتما مرسی نظر دادی.فقط فنگ شویی یعنی چی؟