2777
2789
عنوان

جواب دوست پسرمو بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست

نه طرفت هنوز آداب عاشقی بلد نیست...خودتو حیف نکن اون دو سالم زیاد بوده .....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

از آدمی که تا این حد اختیار زبونشو نداره، دوری کن

همیشه میگم..به خودم میگم الان اختیار زبونشو نداره دوروز دیگه اختیار دستشو نداره دست بلند میکنه ولی خب ادم توی این موقعیتا نمیتونه منطقی تصمیم بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانواده اتون‌توهین میکنه

بعد‌همچنان‌با این‌ شخص همکلامید

احیانا شما دچار نقصی

یا از خانواده‌خوب محرومی

دچار مشکلی هستی

که تن به این دوستی دادی؟؟

چرا هیچکس اینجا به خودش اهمیت نمیده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمیدونم واقعا…خیلی جاهام از خودکذشتگی کرد ولی من حس میکنم کلا ادم هم نیستیم میترسم از اینکه دیگه کسی ...

خودتو کوچیک نکن

بهش برنگرد این ادم پتانسیل اخلاقی نداره

نگران نباش پیدا میشه ی نفر ک جفت روحیت باشه 

نه اینکه روح و روانتو بهم بریزه

مال من که هروقت میدید مریضم گوشیشوخاموش میکرد

😅😅😅😅

میترسی چی بشه؟این که خرجت بیفته کردنش؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

رابطتون از ریشه مشکل دارهقدرتو بدونپدر و مادرت زحمتتو الکی نکشیدن یه غریبه همتونو بی ارزش کنه

منم خودم همین فکرو میکنم..نمیخوام بکم ادم بدیه و فلان ولی ادم هم نیستیم

وقتی پیشمم خیلی خودمو کنترل میکنم من ولی اون حتی دهنشو نمیتونه ببنده 

موقع مریضیت همدم نبوده صدنار نمی ارزهفحشم میداده که هیچی دیگه

نمیدونم…خیلی سعی کردم درکش کنم بگم شاید اونم خسته بوده کلافه بوده بلخره توی موقعیتی هستیم که فشار روی جفتمون هست

میگم شاید بهتر بشه عادتشو ترک کنه از اونور میگم میترسم بدتر بشه

الان دهنشه دوروز دیگه دستشه دست بلند میکنه

اینکه بدوبیراه میگه وپشیمون میشه نشونه ی بیماریه

میگه وقتی انقدر عصبیم چشمامو روی همچی میبندم تخلیه میشم بعدش سریع پشیمون میشم

ممیدونم میکم شاید درست بشه بعد میگم شاید بدتر بشه

😅😅😅😅میترسی چی بشه؟این که خرجت بیفته کردنش؟

نه زورش میومد بیاد منو ببره دکتر از این هریه قدم رانندگی چهل بار میزد در و دیوار

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

همیشه میگم..به خودم میگم الان اختیار زبونشو نداره دوروز دیگه اختیار دستشو نداره دست بلند میکنه ولی خ ...

واینکه تو دوران دوستی معمولا ورژن خوب خودشونو نشون میدن، ببخشیدا این آقا تو دوران دوستی مزخرف ترین ورژن خودشو نمایش میده. البته به نظر میاد انقد بهت علاقه نداره وگرنه خودشو عوض میکرد یا لااقل تلاش می‌کرد برای تغییر

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی