2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا تو کتاب ما نوشته دختر به دلیل حیا و عزت نفسی که داره پیشنهاد نمیدهولی من به عشقم پیشنهاد دادم ب ...

مبارک باشه عزیزم جسارتت قشنگ بوده واقعا کم هست توی دخترا امیدوارم تا اخر خوشبخت بمونید ♥️

من خودم همین مشکلو دارم.هم غرورم نمیذاره بهش بگم هم اینکه دختر نسبت به پسرا یه حیایی دارن که سختشونه.بااینکه مدتهاس با خودم کلنجارمیرم امااخرش بازم میبینم نمیتونم...

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

والا تو کتاب ما نوشته دختر به دلیل حیا و عزت نفسی که داره پیشنهاد نمیدهولی من به عشقم پیشنهاد دادم ب ...

افرین به جسارت شما دهه هشتادیا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

چجوری گفتی بحثو چجوری شروع کردی

به دوستم گفتم برام امتحانش کنه ببینه چطور پسریه

پا نمیداد میگفت رل نمیخوام حوصله ندارم رل بزنم

دوستم گفته بود منم نمیخوام رل بزنم منو بهش معرفی کرد گفت که من گفتم حرف بزنه 

دیگه باهم حرف زدیم کم کم اشنا شدیم اومد خواستگاری ولی بابام فعلا رد داده 2 سالو 1 ماهه باهمیم

شد شد.......نشد جهان یادگار است و ما رفتنی....

مبارک باشه عزیزم جسارتت قشنگ بوده واقعا کم هست توی دخترا امیدوارم تا اخر خوشبخت بمونید ♥️

فداتبشم عزیز دلمممممم 💓💓💓💓💓 تو پست قبل گفتم چطور بهش گفتم

شد شد.......نشد جهان یادگار است و ما رفتنی....

والا حالا گفتیم آخر زمونهنه آنقدر!

یعنی چی؟

فدات 😂😂😂💓💓💓💓

بخدا.جدی میگم.من که روزی هزار جور فک میکنم

صدتا نقشه میچینم.اخرش میگم نه نباید اینکاروکنم