2821
2789
عنوان

باردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 45 پست
باشه میخورم ولی ابجی خیلی ناامیدم

منم ناامید بودم ولی شد ..توام امیدت ب خدا باشه..سوره الرحمن با یاسین بخون ب نیت حضرت ام البنین قسمشون بده بگو شمارو ب ابروی پسرت حصرت ابلفضل قسم میدم ک مادر بشم..من اینجوری میگفتم هروز میخوندما هروز..راستی ی دور تسبیح صلوات براشون و ۱۴تا کوثرم برا حضرت نرجس مادر امام زمان میخوندم ایشونم اینجوری قسم میدادم

لتروزول اچ ام جی لا اچ سی جی فولیک اسید

صبور باش به امیدخدا خیلی زود باردار میشی

واینکه من نذرشیر به نیت حصرت علی اصغر کردم خیلی مجربه نذر کن وشب هفتم محرم بین بچه ها پخش کن

چله زیارت عاشورا وسوره یس هم بسیار بسیار موثره

نماز استغفار بخون خیلیا بااین نماز باردار شدن

منم ماه آخر اینا رو میخوندم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ناامید بودم ولی شد ..توام امیدت ب خدا باشه..سوره الرحمن با یاسین بخون ب نیت حضرت ام البنین قسمشو ...

ذخیره کردم فدات بشم ان شاءالله دل منم شاد بشه

ماه ششم روزی یه لتروزول اما ماه هفتم روزی دوتاشد وباردارشدمولی قبل اون قرص ودارو نخوردمالبته من چیزا ...

من این سه تا لتروزول گفت بخور با این باردارنشدم دیگه چجوری بشم 😭

من این سه تا لتروزول گفت بخور با این باردارنشدم دیگه چجوری بشم 😭

صبرمیخواد

بعدم کاچی ،نخود آب ،گداخته،آبگوشت،کباب،شیره وارده،تخم مرغ وپیاز باروغن زیتون درست کن وبخور به شوهرتم اینارو بده

واینکه حتما شکم وزیر شکمت رو باروغن سیاهدونه یا روغن زیتون ماساژ بده

شوهرتم شکم و بیضه ها رو باروغن سیاهدانه یازیتون ماساژ بده.

توپریودیت حمام نرو و تودستشوییم خودتو نشور به شدت رحم رو سردمیکنه سخته ولی باید تحمل کنی اگه مدفوع داشتی یجور بشور که آب به رحمت نرسه یا حمام دیگه اون آخرا برو روزای اول اصلا نرو

کمر وشکمتو گرم نگه دار و دورش چادر یاشال ببند

پیاده روی و ورزش داشته باش وزنتو یکم بیار پایین

مغزیجات مثل بادام وگردو مویز انجیر خشکه وتوت خشکه مصرف کن

شیرینی جات وقند وفست فود کلا ممنوع

واسه تنبلی تخمدان اینا سمه 

به جاش خرما و توت وکشمش بخور

ببین من آدم بی اراده ای بودم اما انقدرررر دلم بچه میخواست که تمام توانمو به کارگرفتم که اینارو رعایت کنم

ذخیره کردم ممنون عزیزم 💕💝

ببین باید از تو پریودیت اینارو رعایت کنی حتما توپریودیت کاجی رو درست کن وبخور با روغن محلی درست کن و توش دارچین شیره و بادام بریز حسااابی مقویش کن وبخور

لبنیات وبرنج رو به حداقل برسون ونان هم سنگک استفاده کن

صبحانه ات حریره بادام،شیره و ارده،عسل، تخم مرغ آبپز،نیمرو و به پیازی که توروغن زیتون تفت دادی باشه