2789
دقیقا 🥴 کلی پول دست مردم داریم نمیدن خیلی بی فکرن پنج شیش ماهه یکیشون میخواد پول بده همش میگه ندار ...

عجب آدمای بی فکرن بهشون بگید واقعا آدما طلب کارن خوبی هم نمیشه کرد بگیر ازش😐🤦‍♀️

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

عزیزم اگ باسلام داری خرید کن قیمتاش ب صرفه اس و برای یک سری ها قسمت اقساطیش فعال شده توسه تاقسط میتو ...

ندارم نصب کنم ارزش داره؟ خوب هست

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من فعلا ۳تا روسری خریدممانتو خریدمکفش خریدملباس زیر خریدمشومیز سفارش دادم هنوز نرسیدهچادر باید بخرمچ ...

عزیزم فعلا همه چی خریدی😄

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

عجب آدمای بی فکرن بهشون بگید واقعا آدما طلب کارن خوبی هم نمیشه کرد بگیر ازش😐🤦‍♀️

اصلا متوجه نمیشن واقعا یکیشون فامیل بود بهش گفتیم پول بده  واسه خودش قسط بندیش کرد حرومش کرد ۱۰ تومنم به خودش تخفیف داد بعد بهشونم گفتیم گفتن فامیلی پس برای کِیه؟ اخرم که تسویه کرد گفت خیلی دلخوریم از دستتون 😐گفتم ببخشید ۸ ماه پول ندادی  اون موقع قرار بود پول رو بده برم طلا بخرم اینقدر تیکه تیکه دادش که خرج زندگی شد حروم کرد پول رو 

حالا نزدیک ۱۵۰ تومنم دست مردم داریم نمیدن یکی میگه چند روز دیگه یکی میگه سرماه خسته شدم دیگه 

عزیزم اگ باسلام داری خرید کن قیمتاش ب صرفه اس و برای یک سری ها قسمت اقساطیش فعال شده توسه تاقسط میتو ...

الان ارسال ندارن اکثر غرفه ها  دیروز میخواستم پیش دستی سفارش بدم گفت ارسال نداریم پست شلوغه

ازنظم دهنده هات عکس بفرست☺️

فرستادم

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

الان ارسال ندارن اکثر غرفه ها دیروز میخواستم پیش دستی سفارش بدم گفت ارسال نداریم پست شلوغه

آره خب شلوغ ک واقعا هست الان دیگ ۵ام پست ها بازه ارسال میکنن 

ولی اکثرا هم میفرستن 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.