2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 46 پست

ببین پست های اون خانوم چیه مجرد هنوز یا متاهل  زیر پست ها چیزی براش نوشته یانه  تو اس اینستا چیزی براش فرستاده  تا دستت بیاد تا چه حد رابطه دارن  اگر چیزی نبود لایک بردار بلاک کن  بعد چک کن ببین چیزی رد بدل میشه  چوون اگر اون خانوم محرد باشه یکم خطریه 😮

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلاتمون کم بود فضای مجازیم بهش اضاف شد،کاش فرهنگ سازی میشد.

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

باهاش حرف بزن و راجع به ناراحتیت براش توضیح بده و بگو خودش رو جای تو بزاره ببین خودش قبول میکنه این رفتا رو یا نه

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”

واااا عجب مردایی پیدا میشن

قاطعانه باهاش برخورد کن انگار غیرت فقط واسه مرداس خانوما هم باااااید غیرت داشته باشن

بهش بگو من با دوس پسرم سابقم چت کنم خوشت میاد

الله اکبر

خاطرمان مکدر شد😐😐

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

شما باهاش جدی حرف بزن اگه دبه کرد که تو املی یا بهم اعتماد نداری بگو ن توبا این کارت منو کوچیک کردی مردم و اون خانم فکر میکنن چشمت هنوز دنبالشه😂اگه دیگه زیر بار نرفت بزن تو دهنش بفهمه چه غلطی کرده

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
چیکار کنم دعوای شدید شد ولی کوتاه اومدیم دیگه ولی دروغ نگم احساس کردم جلو خانوادشم کوچیک شدم حتی اگه ...

هیچی بازهم مثل همیشه ما زن ها باید لال شیم تا زندگیمون ادامه پیدا کنه.

خدا خودش حقشونو بذاره کف دستشون

هم فالوش کرده هم پستاش و لایک کرده دیگه هیچی تو دایرکتش نبود

جدددی برخورد کن

زندگی متاهلی شوخی نیست که به هر آدم عاقلی بگی میفهمه کارش اشتباه بوده

شایدم منظور بدی نداره ولی به هرحال باید برخورد بشه

البته مثل رستم دستان برخورد نکنیا بدتر لج میکنه با سیاست و ناز و عشوه بحثو مطرح کن آخرشم قاطعانه بگو دیگه نبینم از این اشتباها کنی😁😁

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚