2789
عنوان

تیرگی بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 49 پست
من خودم از موبر دِپی یا نوره استفاده میکنمجفتشو میتونی از عطاری بگیری البته من زیربغل و بیکینی مو لی ...

اگه انقد خوبه چرا پس قیمتی نداره؟کرم موبر گرفتم ۲۰۰و خورده ای اصلا خوب نبود ولی اینو شنیدم خیلی ارزونه

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه انقد خوبه چرا پس قیمتی نداره؟کرم موبر گرفتم ۲۰۰و خورده ای اصلا خوب نبود ولی اینو شنیدم خیلی ارزو ...

عزیزم همه چیز گرون ک خوب نیس موبر نوره یه موبر اسلامی هست که تو قرانم گفته شده و توصیه شده پیامبره و ازین جهتا کسی بهش توجه نمیکنه ولی تا زمانی ک استفادش نکنی متوجه خوبیش نمیشی من اکثرنه دورم ازهمین استفاده میکنن خودمم قبلا از موبرای گرون گرفتم ولی خوب نبودن چاره کاره من فقط همین بوده هم خوبه هم اقتصادیه 

عزیزم همه چیز گرون ک خوب نیس موبر نوره یه موبر اسلامی هست که تو قرانم گفته شده و توصیه شده پیامبره و ...

ممنونم عزیزم میگیرم حتما 

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺