2821
2789
عنوان

بیاین عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
به به مباارکهه😍 اسی نطنئنم‌پسر بارداری.هرکیو دیدم ک لاغر شده اوایل بارداری پسر داشت.انتی دادی یادت ...

چرا درد پری میاد میره وقتی رفتم ازمایش صبر نکردم موعد پری ۸ روز بوده یعنی ۸ روز موعدم دیگه ولی زود رفتم منفی درامد بعد دو روز تست زدم اینکشلی شد 

عکس بعدی ببین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا درد پری میاد میره وقتی رفتم ازمایش صبر نکردم موعد پری ۸ روز بوده یعنی ۸ روز موعدم دیگه ولی زود ر ...

منم تو جفت بارداریام مخصوصا سر پسرم خیلی درد پریود داشتم اوایل ک خب طبیعیه

دروغ🥲

اگه حامله بودی ان شاءالله🤲🏻🤍.

لطفا برای منم دعا کن خدا بهم نی نی بده🤲🏻🌹

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

نکنه سقط شد رفتی دکتر؟ چون احیانا دخترا هم‌پری میشم باردارن؟ این کیه کی بی بی دادی

این قضیه واسه دوهفته پیشه،چقد منو شوهرم خوشحال شدیم ،ولی پریودم که تموم شد رفتم سونو گرافی چیزی نگفت از سقط ،دیگه نمیدونم ایا من بارداربودم سقط شده یا اینکه بیبی چک خطا داده

این قضیه واسه دوهفته پیشه،چقد منو شوهرم خوشحال شدیم ،ولی پریودم که تموم شد رفتم سونو گرافی چیزی نگفت ...

انشاالله صاحب اولاد شی دعا کن

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

فدات شم مرسی،شما برام دعا کن ،من خیلی دعا کردم نذر کردم ولی نمیشه

سیاه دونه و عسل  حذف قند

رژیم سالم 

پیاده روری 

🤲

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز