2777
2789
عنوان

واقعا یه عده توی بیشعوری سبقت گرفتن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4171 بازدید | 160 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبول دارم حرفات را گلم چون خودمون قشر صعیف هستیم شما درکت بالاست اصالت داری مهربون هستی دلسوزی به ...

😳عزیزم من بیرون مثلا ساندویچ نخورم ضعف کنم بیفتم توی خیابون خوبه که بقیه نبینند دلشون بکشه خوبه؟؟

با عقل جور درمیاد اصلا

گرسنه بودن موز خوردن دیگه

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

والا هزاربار عذر خواهی کردم ک گذاشتم اما فقط فحش میدادن بهم

دیگ تموم شده ولی شمارو نمیگما ادم پولدارو رو میبینه واس سگو گربه لباس میخرن تولد میگیرن ادم جیگرش اتیش میگیره اخه حییون زپرتی چ میدونه تولدو روتین پوستی چیه بعد ادم بچهارو میبینه تا خرتناق تو سطل اشغالن یا اینایی ک کیو کیلو طلا دادن غزه

من خودم اینارو رعایت میکنمپدر ندارم چون وقتی بچه بودم خیلی ناراحت شدمروز مادر که میخوام تبریک بزارم ...

چون الان اسی بنده خدا تاپیک گذاشته تو ریختی سرش میگی یکی نداره چرا گذاشتی 

کسی نخواسته بهت چیزی یاد بده خودت داری شعورتو به همه نشون میدی 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

من بهتون حق میدم واقعا شرایط الان سخت شده یکم همدیگر درک کنیم جایی دوری نمیره . دوستان میگن خیابون پ ...

آفرین درسته منم بخاطر فرار از غصه ام بخاطر فکر نکردن به اینکه اجاره خونم دیر شده صاب خونه آمده وسایلم را ریخته وسط مجتنع میام اینجا کمی آرامش داشته باشم تاپیک میزنم شروع میکنن میگند دروغ میگی. فیلمه دل می‌شکنن میام کمی از تنهایی در بیام چون اهل دوست پسر اینا نیستم دل خوشیم همین سایته از کار میام کمی حالم خوب شه اینجا دل می‌شکنن سرزنش میکنن تهمت میزنن واقعا درسته نی نی سایت مثل خانواده آدم میمونه باید درک کنیم هموو حتی اگه دروغ هم میگه با بی احترامی با تهمت با دل شکستن با سرزنش دلش را نشکنیم فقط خواننده خاموش باشیم لزوم نداره زبون بچرخه همش به بدی گفتن بکی میاد اینجا سبک شه حرف بزنه تازه بدتر حالش را داغون میکنن