2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها زایمان خیلی درد داره؟ یعنی در حد جیغ و داد و اینا؟

اول بستگی به بدنت داره 

دوم بستگی به فعالیت خودت 

منکه خیلی راضی بودم دوساعته زایمان کردم اصلا هم جیغ و داد نکردم فقط در حد ناله بودم همین  

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
اول بستگی به بدنت داره دوم بستگی به فعالیت خودت منکه خیلی راضی بودم دوساعته زایمان کردم اصلا هم جیغ ...

وای تو فیلما ک نشون میدن انقد زنا جیغ میزنن ادم میترسه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
وای تو فیلما ک نشون میدن انقد زنا جیغ میزنن ادم میترسه

گفتم که فرق میکنه هر بدن با بدن دیگه 

من تو بارداریم خیلی ورزش و پیاده روی میکردم 

هفته های آخرم روزی چند کیلومتر پیاده روی میکردم 

حتی روز زایمانمم پیاده روی کردم تو حیاط بیمارستان 

داخل بیمارستان هم پله نوردی میکردم 

ورزش کن تو بارداری ورزش میکردی؟؟

پیاده روی میرفتم

یعد یمدت دکترم قدغن کرد گف فقط استراحت کن خطرناکه بچت زود بیاد میزه دستگاه و..... باز از ۳۷ هفته شروع کردم هروز راه رفتم

گفتم که فرق میکنه هر بدن با بدن دیگه من تو بارداریم خیلی ورزش و پیاده روی میکردم هفته های آخرم روزی ...

اره هرچی تحرک بیشتر باشه درد کمتر می‌کشی

ولی من از معاینه خیلی بدم میاد 🥺 درد داره

پس دختر منم تا صب ب احتمال زیاد میاد انشالله

انشالله بسلامتی 

ما ۶ رفتیم تا رسیدم و Nst گرفتن گفتن که هنوز دونیم سانتی باور نمیکردن که من درد دارم 

دیگه همونجا پیاده روی کردم ورزش کردم و پله نوردی کردم 

بعد ۲ساعت رفتم معاینه دکتر معاینه کرد گفت این پنج شیش سانت باز شده تا یساعت دیگه زایمان میکنه 

دیگه رفتم تو وان آب و بازم ورزش کردم و همش راه میرفتم تو اتاق زایمان اصلا نخوابیدم تا موقع زایمانم دکتر گفت بخواب که داره میاد

پیاده روی میرفتمیعد یمدت دکترم قدغن کرد گف فقط استراحت کن خطرناکه بچت زود بیاد میزه دستگاه و..... با ...

کاشکی ورزش هم میکردی برای اینکه بچه زودتر سرش بیاد تو لگن 

ولی همین پیاده روی هم خوبه 

اره پیاده روی بعد ۳۶ هفته 

ولی من از ۳۲ هفته شروع کردم ورزش کردن 

اره هرچی تحرک بیشتر باشه درد کمتر می‌کشیولی من از معاینه خیلی بدم میاد 🥺 درد داره

الانم میتونی پیاده روی کنی حتی تو خونه 

هرچی پیاده روی بیشتر بچه زودتر میاد تو لگن 

معاینه هم بستگی داره چجوری معاینه کنن منو دکتر خودم و دکتر بیمارستان و پرسنل ها معاینه کردن درد نداشتم 

ولی یبار رفتم بیمارستان دولتی دکترم گفته بود برو بیمارستان نزدیک بهم خبر بده چندسانتی چنان معاینه کرد که از رو تخت پریدم بالا

بدون هیچ پمادی 

دستکش دست کرد خشک معاینه کرد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز