2777
2789
عنوان

چه کار کنم همسرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 63 پست
عزیزم واقعا باید بهت بگم نماز خوندنش نه روی تعهدش و نه هیچ چیز دیگه تاثیر ندارهباید از روی ایمان این ...

این چه همسر داری ای شد 

اگر قرار بود هر کی به راه خودش  که دیگه با هم همسر و هم سفر  نمی شدیم 

در ضمن دین عیسی و موسی و محمد همه یکی بوده اسلام و تسلیم بودن در برابر امر خدا 

پیروان اون ها دین های جدای درست کردن 

پس نه تنها حرفت بلکه ضرب و مثل ات هم نادرست بود گلم 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
ولی اینکه با من همدل نیست داره اذیتم می کنه اگر نمی خواست بخونه ،چرا شرط رو قبول کرد؟حالا اصلا نماز ...

عزیزم شما دونفر آدم متفاوت هستین با دوتا طرز فکر متفاوت قطعا این موضوعات زمان بره و احتیاج داره ک تحت تاثیر قرار بگیره همسرت 

شما میگی براچی ب حرفای دیگم گوش نمیده؟قرار نیس ک طرف بکوبه از نو بسازه برای شما 

واقعا چجوری حوصلت میکشه ۳وعده بحث کنی سر این موضوع ؟

والا منکه یکبار میگم از گردنم رد بشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن ... برای من بعد ۸ سال داره تازه تازه درس میشه

حالا این همه فامیلاش مذهبین اینقدر طول کشیده ... فقط از خدا کمک بخواه ی چیزی بندازه تو دلش ک ب راه بیاد 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

خب چند وقت از این دوسال دوران نامزدی داشتی بعد الانم دوران نامزدی هستی؟

کلا ۲ سال عقد بودیم و   ۲ سال هم   هست که عروسی گرفتیم و خونه خودمونیم

صبر کن ... برای من بعد ۸ سال داره تازه تازه درس میشه

یا ابلفضل نا ۸ سال که من جونم به لبم رسیده 😂

کلا ۲ سال عقد بودیم و ۲ سال هم هست که عروسی گرفتیم و خونه خودمونیم

حب دوران نامزدی واسه چی هست دوسال دوران نامزدی بودی بزار کامل بگم اینو واسه همه خانما بگم از تجربه کاری هام هم هست تو دادگاه ، شما خانم ها دوران نامزدی مهم بدونید دوتا مهمی شون میکن یکی شناخت هست که باچه کسانی میخواین سرکله بزنید فقط زیر یک سقف نبینید و دومی نامزدی در حد نامزدی پیش ببرین  چرا چون اگ نامزدی خانما بصورت کامل داشته باشن دیگه دوشیزه نیستن و حق حبس از دست میدن وقتی که احساسات جای عقل بگیرن ناراحتی و اذیت بوده همیشه عاقلی ها دور میکنه تجربه های زجر آور بعدتجربه میکنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم شما دونفر آدم متفاوت هستین با دوتا طرز فکر متفاوت قطعا این موضوعات زمان بره و احتیاج داره ک تح ...

من اصلا اسرار نمی کنم بخونه 

هیچ وقتم بهش نگفتم نماز بخون 

گفتم نماز بخونی بیشتر دوست دارم ،یا نماز خوندن ت منو به زندگی دلگرم می کنه 

گولم می زنه دست آخرم نمی خونه 

شایدم اصلا هفته ای  یکبار یا بعضی هفته  ها فقط چهار بار بهش بگم اینجوری نیست که هر روز روزی ۳ وعده بهش بگم 

می دونم اینجوری آدم زده می شه

این چه همسر داری ای شد اگر قرار بود هر کی به راه خودش که دیگه با هم همسر و هم سفر نمی شدیم در ضمن ...

همسر و همسفر و همدل و توی نماز خوندن قراره پیدا کنی؟

انقدر ی حرف و تکرار میکنی برای همسرت که دیگه از اعتبار میفته

هر کاری دوست داری انجام بده

بنظر من انسانیت مهم تر از نماز خوندنه

طرف نمازش قضا نمیشه ولی ی ملت از دستش عاصین

الان کدوم بهتره

در ضمن ضرب المثل و من ننوشتم که الان برم اصلاحش کنم

یا ابلفضل نا ۸ سال که من جونم به لبم رسیده 😂

بعضی وقتا واقعا خیلی پشیمون میشم ک باهاش ازدواج کردم .. ک ب خاطر نماز نخوندش جلو خانوادم ابروم میره، بهشم نمیتونم چیزی بگم اخلاقش خیلی بهتر از منه... فقط خدا کمک کنه... منم ادم درستو حسابی ای نیستم 

اما خیلی دوس داشتم شوهرم حداقل پایبند  ب این چیزا بود 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

حب دوران نامزدی واسه چی هست دوسال دوران نامزدی بودی بزار کامل بگم اینو واسه همه خانما بگم از تجربه ک ...

شرایطم جوری نبود که بخوام تو دوران نامزدی ولش کنم 

فامیل هام آدم های درستی نیستن جدا از اینکه برام حرف در می آوردن که فلانی با نامزدش بوده ، درصورتی که چنین چیزی نبود 

جلوی خاستگار های دیگه ام رو می گرفتن و زندگیم رو به تباهی می کشوندن ،آدم های فضول و زندگی خراب کنی هستن 

در ضمن همسرم از جهت توجه کردن بهم و اهمیت دادن بهم تو دوران نامزدی برام کم نزاشت اخلاقش جوری نبود که بخوام به خاطر نماز نخوندن ردش کنم و بهونه بیارم 

همه اش می گفتم درست می شه ،درست می شه  بلخره قبلا می خونده بازم می خونه 

همسر و همسفر و همدل و توی نماز خوندن قراره پیدا کنی؟انقدر ی حرف و تکرار میکنی برای همسرت که دیگه از ...

همسر و همسفر توی رفتار و کردار پیدا می شه که نماز خوندن جزوی از رفتار کردار آدم هاست 

چرا آدم نماز نخونه ولی کار خوب کنه 

فلج یا ناقص العقل نیستیم که 

هم می تونیم خدا رو راضی کنیم هم بنده اش رو ،هر چند که خدا نیاز نداره و برای خودمون می گه بخونیم 

هم نماز بخون هم کمک فقرا و نیازمندا کن 

کی گفته نماز خوندن باعث می شه آدم حق الناس کنه؟

هم کسی که داره و کمک نمی کنه ولی نماز می خونه ناقصه 

هم کسی که کمک مردم می کنه ولی نماز نمی خونه ناقصه 

یکم منطقی فکر کنید 

نگفتم ضرب المثل رو درست کنم ،می تونی استفاده اش نکنی چون از بیخ غلطه، حرف بعد خودش رو بی اعتبار می کنه

بعضی وقتا واقعا خیلی پشیمون میشم ک باهاش ازدواج کردم .. ک ب خاطر نماز نخوندش جلو خانوادم ابروم میره، ...

چقدر تو منی 

منم همین جوری ام شوهرم خوش اخلاق و خوش برخورده اما پایبند به نماز نیست 

خودمم آدم ساکتی ا و اخلاق خودم از همسرم بهتره  اما می گم آدم باید حق الله و حق الناس و حق النفس رو باهم نگه داره 

دوست داشتم همسرم هم  این چیز ها رو درک می کرد تا آبروم جلو پدر و مادرم نره این کارش ناراحتم می کنه

شرایطم جوری نبود که بخوام تو دوران نامزدی ولش کنم فامیل هام آدم های درستی نیستن جدا از اینکه برام حر ...

خب ببین اصلا مبحث ارتباط نداره برای ماها که شریعت مون مشخص هست اینا که شما میگین به نوع شریعت ها مشخص میشه که دیدگاه مهم باشه یا نباشه واسه ماها مهم هست چرا چون واقعیت هست که میگه شریعت ماها انسان مسلمون هستیم اینا واقعیت هامون هست پس نمیتونیم فقط دیدگاه انسانیت خالی داشته باشیم وبراساس سلیقه ها احساسی پیش بریم باید انسانیت همراه مسلمونیت هامون داشته باشیم پس خودش نباید غرق سلایق افکاری شخصی خودش بشه و نمیتونیم ماها کلا مثل کشورهای اروپایی فک کنیم قیاس بدیم خودمون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اون نمازی که با زور بخونه نماز نیست خودش باید بخواد

خب منم راهکار می خوام که چه جوری قانعش کنم که خودش بخواد