2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شدید بود. فکر میکردم تنگی کانالهبعدش فکر میکردم روماتیسم دارم کلی آزمایش تخصصی روماتیسم دادم شک ...

دیسک خیلی سخته میزنه به پا.دقیقا اونجایه باسن که آمپول میزنن بدجور درد میکنه.

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بعد دو سه ماهیه گردنم مهره هاش درد میکرد بیشتر میسوخت مثلا ده دقیقه مینشستم میسوخت خیلی 

اذیتم میکرد انگار این درده بود که ریخته بود تو دستم میزد به سرشونه هام به کتفم

خیلی شدید بود. فکر میکردم تنگی کانالهبعدش فکر میکردم روماتیسم دارم کلی آزمایش تخصصی روماتیسم دادم شک ...

الان از چی نکرانی

رعایت کنی فیزیو تراپی بری خوب میشی

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

الانم یک ماهه ببخشید دستشویی میرم میشنم دیگع میخوام بلند بشم مثل پیرزنا باید دولا بمونم آروم آروم کم ...

برای منم همون جاست حتی دست میکشم روی مهره های کمرم میتونم اون مهره آسیب دیده رو پیدا کنم چون درد میگیره وقتی با دست فشار میدم روشو،البته برای من باید عمل بشه

الان از چی نکرانیرعایت کنی فیزیو تراپی بری خوب میشی

خیلی میترسم نمیدونم چرا😭😭😭😭😭 آخه من اصلا اهل کار نیستم کار سنگین نکردم تقریبا میشه گفت خیلی کم تحرکم چرا باید ستون فقزاتم انقدر دردناک بشه و اذیتم کنه