2777
2789
عنوان

کسی هست خونه تکونی نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست

اشپزخونه م تموم شده

بقیه جاها مونده. پاره وفت کار میکنم قرار نبود امروز و فرا برم سرکار. کار پیش اومد این هفته ۴ ۵ رور رفتم سرکار!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خونه تکونی نیاز ندارم . خب همه جا تمیزه 😄علت تمیزی هم اینه اکثرا خونه نیستیم

خوشبحالت

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دژمنننننن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من😃‌زوده هنوزتو سه روز قبل عید جمعش میکنم

فکر کنم منم مثل شمام همیشه دقیقه نود بودم از امتحانی مدرسه همینجور بودم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

من دیشب تموم کردماما مادرشوعرم نکردهعلتش هم ک‌ون گشادشه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واایی خیلی واضح و مختصر و مفید ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

شاغلین آفرین باز بیهوده نبوده.من روزه می گیرم بچه هم شیر میدم داییمم فوت کرد کلا دل و دماغ ندارم حال ...

عزیزم

به نظرم خودتو اذیت نکن،هروقت حالشو داشتی تمیز کن.عجله ای نیست

اما وقتی خونه تمیز باشه حال آدمم خوب میشه

خدا رحمت کنه داییتو،تسلیت میگم 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خونه تکونی نیاز ندارم . خب همه جا تمیزه 😄علت تمیزی هم اینه اکثرا خونه نیستیم

خوشبحالت من دوتا وروجک دارم صفحه تلویزیون هر روز م پاک کنی باز جا دسشون هست

وای من پارسال همین کار رو کردمروز اول عید شام دعوت بودیم خونه اقوام همه چیتان پیتان و شیک و ترگل ورگ ...

🤣🤣🤣

شاغلین آفرین باز بیهوده نبوده.من روزه می گیرم بچه هم شیر میدم داییمم فوت کرد کلا دل و دماغ ندارم حال ...

عزیزم🫂🫂

فوت داییتون رو تسلیت میگم..

حق داری .. بچه داری خیلی سخت و وقتگیره به خصوص با زبان روزه بخوای خونه تکونی کنی که سخت تر هم میشه.

خدا قوت عزیزم.❤ اگر حال و حوصله نداری خودت رو تحت فشار نذار .. مثل همیشه عادی خونه رو مرتب کن برا مهمون.. هر موقع اوضاع روحی و شرایطت بهتر شد اون موقع خونه تکونی اساسی کن. وحی منزل نیست که حتما خونه تکونی عید انجام بشه❤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واایی خیلی واضح و مختصر و مفید ...

والا میشینه جلوی تلویزیون چیبس میخوره عین خیالشم نیس

خونش میدون جنگه همیشه خدا تشک هاشون تو اتاق پهنه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

عزیزمبه نظرم خودتو اذیت نکن،هروقت حالشو داشتی تمیز کن.عجله ای نیستاما وقتی خونه تمیز باشه حال آدمم خ ...

ممنون عزیزم غم نبینی.🥲