2821
2789
عنوان

جهاز😍❤️عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 135 پست
انگليش هوم خيلي قشنگه  ولي يه مدت ديگه از مد مي افته و ازم خسته  ميشه

ازت خسته نمیشه

۹۰۰ ساله تو انگلیس خونه ها همینجورن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بگم از كجا شروع كنى كاراى عروسيتو ...

خودم فروردينه عروسيم

اول ميرى تشريفات چند جا ميبينى بهت باغ هاشونو نشون ميدن ميرى ميبينى

از هر كدوم خوشت اومد ميگيرى

بعد هم اتليه و مزون لباس عروس و دى جى و سفره عقد و كيك و اينارو خودشون معرفى ميكنن چندين جارو اونارم ميبينى هركدومو دوست داشتى قرار داد ميبندى

يه هفته بشه 

البته من حوصله گشت و گذار نداشتم

همون اولين چيزارو انتخاب كردم 😅

جهيزيه هم كه فعلاً نميگيرم ، ولى من خودم چيزاى سفيد رو ميپسندم و اسپرت

از مبل و ايناى سلطنتى خوشم نمياد از رنگ تيره هم خوشم نمياد

به نظرم همه چيز سادش شيك تره و از مد هم نميفته

وای من از گیفت خاطره بددارم باسبد گیفت وارد سالن شدم یهو بعضی فامیلایه ندید بدید ازاونور سالن بدوبدو اومدن طرفم اون لحظه فکر کردم اون دستمال قرمزی هستم که جلویه گاوایه وحشی میگیرن همچین حمله کردن یکی ده تا برداشت یکی هم هیچی😐😐😐توفیلمم هم افتاده خدایی گیفام خیلی خوشگل بود

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
وای من از گیفت خاطره بددارم باسبد گیفت وارد سالن شدم یهو بعضی فامیلایه ندید بدید ازاونور سالن بدوبدو ...

واییی خدا😅😂😃

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
وای من از گیفت خاطره بددارم باسبد گیفت وارد سالن شدم یهو بعضی فامیلایه ندید بدید ازاونور سالن بدوبدو ...

ما هم عكس مي داديم به مهمونا يهو همه حمله كردن بعضيا دوسه تا بردن به بعضيا اصلا دوست نداشتم عكس بدم مجبور شدم عكس بدم براي بعضيا كه دوست داشتم نگه دارم چيزي نموند 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز