بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا یعنی قبول میکنن؟چون اکثرن از عربا بدشون میاد
کیگفته با عربا بدن 😁 معمولا با فارسا و کردا یکم مشکل دارن اونم تا کسی توهین نکنه ما با کسی بد نیستیم اما تا حالا من نشنیدمیه ترکبگه از عربا بدمونمیاد
والا داداشم میشناسم بخاطر دختره همه کار میکنه میگه هر شرطی بزارن قبول میکنم فقط رضایت بدن
نظر خانوادتون چیه عشیره موافقه با این ازدواج برادرت ترد نمیشه اگه نه که عالیه ببین از نظر دختری با هر قومیت غیر عرب مهمانیها و مراسم و باید نبایدها و ..... عربها خیلی زیبا و هیجان انگیزه اما تا وقتی میهمان باشی اما وقتی قراره یکی از خانواده و ساکن در اون شهر باشی تحملش غیرممکنه
خانواده من راضین بخاطر داداشم اون یکی زن داداشمم مازنی این یکی خدا بخواد بشه ترک با هردو موافقت کردن ...
پس احتمالا از اون عرب ها که خونشون شبیه قلعه و هر کدوم از عروسا ی اتاق مجلل دارن و پدر شوهر یا بزرگ خانواده بزرگ عشیره میشه هر روز صبح همه میرن دست بوسش و بچه ها بدون اجازه نفس نمیکشن چه برسه عروسها نیستین با یکی از این خاندان رفت و آمد داریم لامصبا خیلی پولدارن کیلو کیلو برای عروس طلا میخرن اما مرده خیلی راحت جلو همسرش میگفت اگه تو عشیره دختر خوب باشه بپسندم عقدش میکنم چون دختر اول حق مرد عشیرس اگه از عشیره طالب نداشت اونوقت خارج از عشیره
پس احتمالا از اون عرب ها که خونشون شبیه قلعه و هر کدوم از عروسا ی اتاق مجلل دارن و پدر شوهر یا بزرگ ...
نه بابا از اونا نیستیم از همون اول عروسامون میرن خونه خودشون تنها زندگی میکنن تو فامیلی ما کسی نیس چندتا زن بگیره همه یدونه زن دارن اونم میزارن رو سرشون خانواده پسره هم خیلی به عزوسا اینا احترام میزارن اونارو مثل دختراشون دوس دارن من مامان خودمو میگم بین ما که دخترشیم و زن داداشم که مازندرانی هیچ فرقی نمیزاره اونم مثل ما دوس داره خدارو شکر از اونا نیستیم