2777
2789

گفتش هرچی درگیری ذهنی داری بهم بگو

منم گفتم وقتی میبینم تو ذهنت مشغوله چرا من بگم

بعد حرفش پیش اومد که گف اره من خیلی ذهنم درگیره همه چیزه ، که تو شاید یه ذره اشو بدونی

منم گفتم دیگه پس منم بهت نمیگم ناراحتیامو :/

میگه من مرد ام نمیتونم که همه ذهن مشغولیامو بگم 

یعنی چی :/

شما هم با شوهرتون همینجوریین

شما میگین و اون نمیگه؟؟

من اصن اینجوری دوس ندارم

ببینم طرفم به من نمیگه منم خیلی درونگرا ام نمیگم دیگه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت! دیگه درگیرش نیستی! همسر من همه مشکلات و گرفتاریاش مخصوص کاری رو ب من میگه! اصلا بلند بلند فکر میکنه، 

منم استرس پیدا میکنم، جاهایی ک مشکلاتش اوج پیدا میکنه حال روحی من بد میشه

ی سری مشکلات کاری هستن دونستنش اعصابتو خرد میکنه بخاطر این نمیگن 

منم همسرم نمیگفت اصرار میکردم بگو وقتی میگف تا چند روز درگیر بودم بعد دیگه نپرسیدم اونم نگف

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

یعنی چیچرا

مرد واقعی اونیه که میاد تو خونه غم و غصه هاشو بزاره دم در..اینکه یکی هی غر بزنه که وای بدبخت شدیم وای هیچ اینده ایی نداریم وای اگه مملکت اینجوری پیش بره فلان میشه،وای خدا فلانیو لعنت کنه و....خیلی چیزای دیگه و همش انرژی منفی بگیری ادم پیر میشه،بلاخره فقط ما ک نیستیم همه همینن..من چه کاری از دستم برمیاد جز غصه خوردن؟واقعا گفتنش و تنش دادن ب شریک زندگیت چ فایده ایی داره؟

خوش بحالت! دیگه درگیرش نیستی! همسر من همه مشکلات و گرفتاریاش مخصوص کاری رو ب من میگه! اصلا بلند بلند ...

دقیقا منم همین شرایطو دارم واقعا به حدی رسیدم موقعی ک صبحا میره سرکار میگم تورو خدا ظهر نیا تو ک روزه داری ناهار نمیخوای همونجا بمون واسه افطار بیا...🤕