2777
2789
عنوان

امسال سال اول عیدی داداشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 24 پست

ما که داداشمون رید 😏😏😏 بخاطر اونا اینقد به پدر مادرم بی احترامی کرد که نگو بعد الان اونا تحویلش نمیگیرن 🤣

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشن انشاءالله منم خیلی از این نوع خریدا خوشم میاد کلا کادو دادن و گرفتن دوس دارم

بله منم ...خیلی خوبه ...قربونت مهربون 🥰😘

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
خوشبخت شن عزیزم.چ حس خوبی گرفتم ازت.خیلی قلب پاکی داری

عزیزدلم ..دورت بگردم ..😘😘🥰

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
ما که داداشمون رید 😏😏😏 بخاطر اونا اینقد به پدر مادرم بی احترامی کرد که نگو بعد الان اونا تحویلش ن ...

بی احترامی به خانواده درست نیست ..وقتی به خانواده خودت بی احترامی کنی صد درصد اونا هم به برادرتون بی احترامی میکنن ..انشالله که دوباره باهم خوب شید گل😍

عکس بفرست خوشبحالش 😂مبارکه خوشبت بشن

فدات شم ..عزیزم فردا کامل میشه ...🥰😘

بی احترامی به خانواده درست نیست ..وقتی به خانواده خودت بی احترامی کنی صد درصد اونا هم به برادرتون بی ...

مامان بابای من ساده تر از این حرفان تا یه ذره رو برمیگردونه سمت شون جونشونو براش میدن ولی حیف که شرم و حیا سرش نمیشه کارش راه بیفته نمکدونو تو فرق سرشون خورد میکنه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن