2777
2789
از ارتباط حرام دوری کنین. در فساد خیری نیست حتی کمش

شما کی باشید که ارتباط احساسی و وابستگی و احساسات رو درک کنی و بیای قضاوت کنی که فساده یا نیست خدا اگه حق الله و حق نفس رو ببخشه حق ناس رو نمیبخشه شمام بخاطر این حرفات شک نکن حق ناس مستقیم و غیر مستقیم زیادی به گردنته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فساد؟؟😕

ارتباط با نامحرم رو چی اسمش رو میزارین؟

هر گناهی فساده

قرار نیست با حرام بزرگتری قیاس بشه و کوچیک جلوه کنه

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

ارتباط با نامحرم رو چی اسمش رو میزارین؟هر گناهی فسادهقرار نیست با حرام بزرگتری قیاس بشه و کوچیک جلوه ...

به قصد تفریح و یللی و تللی باشه آره 

خیلیا قصدشون جدیه وارد رابطه میشن که بشناسن طرفو 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
شما کی باشید که ارتباط احساسی و وابستگی و احساسات رو درک کنی و بیای قضاوت کنی که فساده یا نیست خدا ا ...

اینکه من گفتم ارتباط با نامحرم حرامه حق الناس بود؟

اگه اینجا از رل شوگر اکس پارتنر و مثبت ۱۸ حرف میزدم صواب داشت؟ احتمالا میگفتین صواب شاد کردن افراد دیگه رو بردی ها؟؟؟؟؟

کجااااایی؟؟؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

ارتباط با نامحرم رو چی اسمش رو میزارین؟هر گناهی فسادهقرار نیست با حرام بزرگتری قیاس بشه و کوچیک جلوه ...

خانمی فکر نمیکنم شما تو جایگاهی باشی که بخای ادمارو قضاوت کنی و بگی چی درسته چی غلطه.در ضمن شما هیچیزی نمیدونی پس فک نکنم اجازه اینو داسته باشین به کسی تهمت بزنی 

اینکه من گفتم ارتباط با نامحرم حرامه حق الناس بود؟اگه اینجا از رل شوگر اکس پارتنر و مثبت ۱۸ حرف میزد ...

خانوم به اصطلاح مثلا محترم این تاپیک چه ربطی به این حرف شما داشت شما برو اول خودت رو درست کن شاید جای دیگه رو نگه داری هر..ز نباشه ولی دهنت و ذهن هرزی داری مگه ایشون اومد از رابطه ی جن،..سی حرف زد؟ 

یاد بگیر جاهای بی ربط حرف نزنی و دهنت رو جز به دلداری و اینکه اگه کسی هم کاری کرده باشه سرزنش نکنی و بگی عوضش احتیاط میکنی تجربه باز نکنی به جای اینکه نمک رو زخم بپاشی فقط سکوت کن 

به قصد تفریح و یللی و تللی باشه آره خیلیا قصدشون جدیه وارد رابطه میشن که بشناسن طرفو

البته نیت خیلی مهمه. ولی اونم باید در چهارچوب خودش باشه. از حرف لغو و نگاه هوس آلود امتناع بشه و صرف آشنایی برای ازدواج باشه و در مرحله بعد خانواده ها در جریان باشن.

اینجا خانومی از ارتباط لامسه با نامحرم میگفت که مرتکب شده و اسمش رو گذاشته بود عشق پاک و اهل نماز و قرآنم طاهرا بود ... خلاصه بعد از تذکر من کلی بهم توهین کرد و ....